Yuppi Camp: Un weekend pentru copiii bolnavi cronic și frații lor

Fiecare copil merită șansa la copilărie, iar misiunea asociației este strâns legată de această dorință prin organizarea Taberelor Yuppi. Tabăra Yuppi este un tărâm al zâmbetelor, unde copiii bolnavi cronic și familiile lor trăiesc experiențe vindecătoare care ii ajută să descopere puterea interioară pentru o viață împlinită. Organizăm programe și tabere terapeutice gratuite împreună cu voluntari cu experiență, în care participanții pot să-și redescopere resursele interne și să-și redobândească încrederea în sine prin participarea la activități la care în mod normal nu pot, din cauza temerilor personale, îngrijorării părintilor și lipsei asistenței medicale. Obiectivul principal al organizației constă în îmbunătățirea calității vieții copiilor cu boli cronice și familiilor acestora prin tabere și programe de recreere terapeutică, pentru însănătoșirea psihologică care conduce la stabilizarea simptomelor fizice. Asociația este prima organizație din țară, care din 2011 practică metoda inovativă a terapiei prin experiență, preluată de organizatori în cadrul taberelor Barretstown Irlanda și Bator Tabor Ungaria (membri SeriousFun Children’s Network). Anul acesta strângem fonduri pentru cea mai nouă formă de organizare a taberei Yuppi, și anume, Tabăra de Frați. O tabără gratuită de terapie prin experiență dedicată atât copiilor bolnavi cronic, cât și fraților acestora. Tabăra își propune creșterea stimei de sine a copiilor bolnavi, reducerea stresului, îmbunătățirea interacțiunilor interpersonale și a comunicării emoțiilor, dar și consolidarea legăturii dintre copilul bolnav și cel sănătos. Ne dorim să strângem fonduri pentru a putea acoperi costurile de cazare și masă pentru 8 copii bolnavi de cancer sau o altă boală autoimună și frații lor în cadrul taberei pentru frați. Împreună le putem oferi șansa la o copilărie fără grija bolii!

 • Durata proiectului

  6 luni


 • Rezultate

  Ne propune să strângem fonduri pentru a putea acoperi costurile de cazare și masă pentru 8 copii bolnavi de cancer sau o altă boală autoimună și frații lor în cadrul taberei pentru frați de anul acesta.


 • Bugetul total necesar pentru implementarea proiectului

  283 000


 • Numele campaniei de fundraising

  Yuppi Siblings Swim: Swim for chronically ill children!


 • Activități campanie

  În vederea derulării campaniei de mobilizare vom parcurge următorii pași: 1. Mailuri și mesaje în grupurile interne de sportivi caritabili Yuppi Camp. (recrutare) 2. Mailuri și telefoane către companii care ne-au susținut în trecut pentru a crea echipe de înotători/ pentru a îi îndemna să ne sponsorizeze proiectul în cadrul Swimathon Oradea 2023. (recrutare, fundraising) 3. Contactarea de cunoștințe personale pentru a-i îndemna să se înscrie la Swimathon. (recrutare) 4. Ad pe Facebook de prezentare a inițiativei. (fundraising) 5. Postări în toate grupurile Yuppi Camp și call to action pentru donații. (fundraising) 6. Postare pe social media după eveniment cu fotografii de la eveniment și call to action pentru donații. (Fundraising) 7. Mesaje și mailuri de mulțumire pentru toți donatorii. Mesajul Campaniei: Swim for Yuppi Siblings! Canale de comunicare: Instagram, Facebook, LinkedIn, Email, Telefon.


 • Obiectiv susținători

  150


 • Estimare contribuție medie

  85 Lei

1 ambasador

Asociația Pedalăm


Strângere de fonduri pentru cauza aleasă.

7 susținători*

* inclusiv susținătorii ambasadorilor și echipelor care au ales să ajute acest proiect

Susținător Sumă
1 Paul Hapengiuc 100 Lei
2 Anonim Bazin 50 Lei
3 Neaga Claudiu 500 Lei
4 Anonim 300 Lei
5 H. ESSERS 1 980 Lei
6 CELESTICA ROMANIA 3 960 Lei
7 PLEXUS SERVICES SRL 4 930 Lei

Spune și altora despre acest eveniment