Yuppi Camp- Un weekend pentru copiii bolnavi cronic și familiile lor!

2020 a fost un an dificil pentru toată lumea, a fost un an definit de izolare, frică, singurătate și oboseală. Imaginează-ți cum ar fi fost ca pe lângă toate aceste lucruri să fii un copil care suferă de cancer, diabet sau o altă boală autoimună. Acești copii care se luptă zi de zi cu boala lor cronică alături de familiile lor au trăit izolați de prieteni, de oameni, s-au simțit mai singuri ca niciodată. Grija de zi cu zi a părinților a crescut, costurile de tratament au rămas tot la fel de mari, în timp ce veniturile au scăzut pentru mare parte din aceste familii, din cauza pandemiei. Așa că anul acesta am reușit să organizăm două tabere pentru familii în perioadele 22-25 Iulie și 3-5 August! Anul acesta înscrierile pentru cele două tabere au fost neașteptat de mari și din păcate contextul actual nu ne-a permis să primim toți copiii bolnavi cronic împreună cu familiile lor care s-au înscris. Astfel, ne-am propus să organiză un weekend pentru familii în perioada 1-3 Octombrie 2021 dedicat celor care nu au putut să participe în una dintre cele două tabere de anul acesta!

 • Durata proiectului

  3 luni


 • Rezultate

  În 2021, la Swimathon, ne propune să strângem fonduri pentru a susține participarea gratuită a două familii unde unul dintre copii are o boală oncologică. Împreună luptăm pentru a oferi fiecărui copil șansa la copilărie! Acest weekend nu va fi cu mult diferit de tabăra Yuppi! Tabăra Yuppi este un tărâm al zâmbetelor unde copiii bolnavi cronic și familiile lor învață tehnici sustenabile pentru gestionarea bolii chiar și în afara taberei alături de voluntari bine pregătiți, medici, nutriționiști etc. și cel mai important învață că nu trebuie să lupte singuri!


 • Bugetul total necesar pentru implementarea proiectului

  20 000


 • Numele campaniei de fundraising

  Yuppi Camp- Un weekend pentru copiii bolnavi cronic și familiile lor!


 • Activități campanie

  Ne propunem să aducem aproape voluntari Yuppi, cât și prieteni și colegi, care să înoate pentru a putea oferi activități de calitate copiilor cu boli cronice. Ne dorim să reușim să strângem fondurile necesare pentru participarea a două familii în weekendul Yuppi pentru familii! Mesajul campaniei va fi "Copiii bolnavi cronic luptă zi de zi! Luptă și tu o pentru ei!", acesta va fi diseminat pe Facebook, Instagram și LinkedIn!


 • Obiectiv susținători

  50


 • Estimare contribuție medie

  100 Lei

1 ambasador

Andrei Bulearca


Anul acesta am participat la prima tabără Yuppi Camp și a fost o experiență incredibilă și ne uitat. Îmi doresc ca toți copiii bolnavi cronic care au aplicat să poată participa împreună cu familiile lor în această experiență!

17 susținători
Susținător Sumă
1 Anonim 7 Lei
2 Anonim 17 Lei
3 Warner Andrea 25 Lei
4 Kirei Melinda 100 Lei
5 Anonim 100 Lei
6 Douglas Anna 100 Lei
7 Anonim 500 Lei
8 Czumbel Tamas 100 Lei
9 Anonim 110 Lei
10 Astormueller SRL 3 000 Lei
11 Anonim 30 Lei
12 Zsíros Anikó 75 Lei
13 Cargo Track 5 785 Lei
14 SMA METALLTECHNIK 500 Lei
15 Flipsnack by Smartware 2 460 Lei
16 Riviera Oradea 4 925 Lei
17 Anonim 100 Lei

Spune și altora despre acest eveniment