Yuppi Camp- Un weekend pentru copiii bolnavi cronic și familiile lor!

2020 a fost un an dificil pentru toată lumea, a fost un an definit de izolare, frică, singurătate și oboseală. Imaginează-ți cum ar fi fost ca pe lângă toate aceste lucruri să fii un copil care suferă de cancer, diabet sau o altă boală autoimună. Acești copii care se luptă zi de zi cu boala lor cronică alături de familiile lor au trăit izolați de prieteni, de oameni, s-au simțit mai singuri ca niciodată. Grija de zi cu zi a părinților a crescut, costurile de tratament au rămas tot la fel de mari, în timp ce veniturile au scăzut pentru mare parte din aceste familii, din cauza pandemiei. Așa că anul acesta am reușit să organizăm două tabere pentru familii în perioadele 22-25 Iulie și 3-5 August! Anul acesta înscrierile pentru cele două tabere au fost neașteptat de mari și din păcate contextul actual nu ne-a permis să primim toți copiii bolnavi cronic împreună cu familiile lor care s-au înscris. Astfel, ne-am propus să organiză un weekend pentru familii în perioada 1-3 Octombrie 2021 dedicat celor care nu au putut să participe în una dintre cele două tabere de anul acesta!

3 luni

În 2021, la Swimathon, ne propune să strângem fonduri pentru a susține participarea gratuită a două familii unde unul dintre copii are o boală oncologică. Împreună luptăm pentru a oferi fiecărui copil șansa la copilărie! Acest weekend nu va fi cu mult diferit de tabăra Yuppi! Tabăra Yuppi este un tărâm al zâmbetelor unde copiii bolnavi cronic și familiile lor învață tehnici sustenabile pentru gestionarea bolii chiar și în afara taberei alături de voluntari bine pregătiți, medici, nutriționiști etc. și cel mai important învață că nu trebuie să lupte singuri!

Yuppi Camp- Un weekend pentru copiii bolnavi cronic și familiile lor!

Ne propunem să aducem aproape voluntari Yuppi, cât și prieteni și colegi, care să înoate pentru a putea oferi activități de calitate copiilor cu boli cronice. Ne dorim să reușim să strângem fondurile necesare pentru participarea a două familii în weekendul Yuppi pentru familii! Mesajul campaniei va fi "Copiii bolnavi cronic luptă zi de zi! Luptă și tu o pentru ei!", acesta va fi diseminat pe Facebook, Instagram și LinkedIn!

1 ambasador

Andrei Bulearca

Anul acesta am participat la prima tabără Yuppi Camp și a fost o experiență incredibilă și ne uitat. Îmi doresc ca toți copiii bolnavi cronic care au aplicat să poată participa împreună cu familiile lor în această experiență!

3 Warner Andrea 25 Lei
4 Kirei Melinda 100 Lei