Youth CommUNITY

Youth CommUNITY este un program de dezvoltare și responsabilizare a TINERILOR care doresc să contribuie la progresul județului Bihor. În programul Youth CommUNITY al Fundației Comunitare Oradea, accentul cade atât pe dezvoltarea și susținerea individuală a celor 50 de tineri participanți, cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani, dar și pe latura comunitară. Echipa are ca obiectiv dezvoltarea de activități și proiecte cu impact pozitiv în comunitate. Tinerii sunt implicați pe toată durata anului în activități de formare profesională, voluntariat și mentorat, scopul final constând în scrierea și implementarea a cel puțin 3 proiecte care răspund nevoilor comunității. Susține tinerii care dezvoltă comunitatea prin proiecte gândite și implementate de ei!

 • Durata proiectului

  1 an


 • Rezultate

  Implicarea a 5 ambasadori care să susțină campania de fundraising; 5 înotători înscriși pentru a susține proiectul Youth CommUNITY; Susținerea proiectului de către 1-2 companii din Oradea; Strângerea a 3000 de lei de la cel puțin 40 de susținători, respectiv 2 companii cu suținere a câte 1000 de lei, 5 susținători cu sume de 300-500 lei și 30 susținători cu suma de 50 de lei; Campanie pe promovare online pe pagina de facebook a Youth CommUNITY;


 • Bugetul total necesar pentru implementarea proiectului

  10 000


 • Numele campaniei de fundraising

  For Youth CommUNITY - for YOU!


 • Activități campanie

  Campania de mobilizare a susținătirlor va fi organizată online, pe pagina de facebook Youth CommUNITY. Ambasadorii vor promova proiectul atât online, cât și prin întâlniri cu diferiți reprezentanți ai companiilor din Oradea. Mesajul campaniei de fundraising este - For Youth CommUNITY - for YOU, iar canalele de comunicare sunt: pagina de facebook Youth CommUNITY și canalul de Youtube al Fundației Comunitare Oradea.


 • Obiectiv susținători

  60


 • Estimare contribuție medie

  50 Lei

2 ambasadori

Cezar Kovacs


Pentru a sprijini comunitatea de tineri orădeni, aidoma celor bihoreni, în dezvoltarea lor socială precum și motivarea de a aduce un plus valoare în comunitatea din care fac parte.

Galina Manole


Sunt ambasador Youth CommUNITY și susțin TINERII, căci cred în puterea lui ”ÎMPREUNĂ reușim”! Noi, tinerii, putem aduce plus valoare prin IMPLICARE, putem să facem cele mai bune proiecte pentru comunitate. Avem idei, avem energie și căutăm resursele necesare pentru a pune în aplicare fiecare idee îndrăzneață. Potențialul unui tânăr este imens, dar imaginați-vă ce pot face comunitățile de tineri care pornesc proiecte aici și acum? #foryouthcommunityforYOU

7 susținători
Susținător Sumă
1 Mesaros Luminita 100 Lei
2 Accesa Part of the Ratiodata Group 3 395 Lei
3 Robu Ala 50 Lei
4 Plexus Romania 2 460 Lei
5 Golde Romania 3 936 Lei
6 Kovacs Cezar 500 Lei
7 Anonim 50 Lei

Spune și altora despre acest eveniment