Youth CommUNITY

Youth CommUNITY este o comunitate de tineri responsabili, cu dorință de dezvoltare continuă, conștienți de nevoile comunității, capabili și dornici să producă, pe lângă bunăstarea personală, schimbări pozitive în comunitate. Membrii selectați se vor implica în proiectele fundației, vor participa la cursuri și întâlniri de dezvoltare personală și profesională și vor fi pregătiți să dezvolte diverse inițiative civice pe care să le poată implementa cu resurse financiare mobilizate prin programul Bursa Talentelor.

Cei 60 de tineri înscriși în program vor participa la ateliere de dezvoltare educațională si profesională, cursuri de antreprenoriat și public speaking, vor participa la activități de voluntariat, vor organiza și vor participa la excursii cu grupul de tineri din program, vor participa la un program de dezvoltare de idei de proiecte pentru comunitate care vor putea să fie finanțate prin programele Bursa Talentelor și Fondul Științescu.

-promovare pe platformele de social media -evenimente de fundraising

6 ambasadori

Memete Paula

Îmi doresc sa contribui cât de mult posibil în dezvoltarea comunității și totodată în strangerea de fonduri necesare pentru fiecare obiectiv al proiectului.

Luminita Popa

De cel putin 15 ani investesc in tineri! Imi doresc o lume mai buna pentru copiii mei si ma straduiesc sa ‘imi fac partea’ de cate or am ocazia!

Cordovan Beatrice

Mi se pare ca este un proiect care vrea cu adevarat sa facă o schimbare și sa ajute, și as dori sa fac parte din aceasta schimbare și sa fiu cât mai implicată in strângerea de fonduri și orice alt ajutor as mai putea oferi.

Sorin Constantin

Youth Community, este cadrul descoperirii si dezvoltarii tinerilor leaderi, care vor sa schimbe lumea intr-una mai buna pentru ei si pentru cei din jur. Eu personal, am avut sansa sa fiu parte a unei astfel de organizatii cand eram student. De aceea mi-am pus increaderea in infiintarea acestui program in cadrul FCO si in acesti tineri care an de an se alatura actiunilor Youth Community. Ei sunt o sursa de inspiratie pentru cei de varsta lor dar si pentru adulti, pe care ii molipsesc cu energia lor!

Suiugan Loredana

Cred în tânăra generație și în ceea ce Fundația Comunitară Oradea poate realiza pentru și împreună cu aceasta.

Cezar Kovacs

Tinerii reprezintă viitorul. Iar eu cred într-un viitor dezvoltat armonios, unde tinerii aduc aportul pentru a-i pune bazele și a-l consolida. YouthCommUNITY nu este doar despre tineri, este despre comunitatea din care facem parte, unde noi, tinerii, avem ocazia să ne implicăm și să aducem o schimbare, fiind sprijiniți de acest program. Mentorship, voluntariat, dezvoltare personală și profesională - ce ți-ai putea dori mai mult de la cel mai mișto program de tineret din Oradea?

1 echipă
1 Bugatti by AstorMueller 730 Lei