Youth CommUNITY

Youth CommUNITY este un program informal de dezvoltare și responsabilizare a tinerilor care doresc să contribuie la progresul județului Bihor. În programul Youth CommUNITY al Fundației Comunitare Oradea, accentul cade atât pe dezvoltarea și susținerea individuală a celor 50 de tineri selectați, cu vârste cuprinse între 14 și 25 de ani, dar și pe latura comunitară. Echipa are ca obiectiv dezvoltarea de activități și proiecte cu impact pozitiv în comunitate. Tinerii sunt implicați pe toată durata anului în activități de formare și dezvoltare profesională, voluntariat și mentorat, scopul final fiind înscrierea și implementarea a cel puțin 3 proiecte, care răspund unor nevoi identificate de tineri. Susține tinerii care dezvoltă comunitatea prin proiecte gândite și implementate de ei!

Implicarea a 5 ambasadori care să susțină campania de fundraising; 3 înotători înscriși pentru a susține proiectul Youth CommUNITY; Susținerea proiectului de către 1-2 companii din Oradea; Strângerea a 3000 de lei de la cel puțin 40 de susținători, respectiv 2 companii cu suținere a câte 1000 de lei, 5 susținători cu sume de 300-500 lei și 30 susținători cu suma de 50 de lei; Campanie pe promovare online pe pagina de facebook a Youth CommUNITY;

For Youth CommUNITY - for YOU!

Campania de mobilizare a susținătirlor va fi organizată online, pe pagina de facebook Youth CommUNITY. Ambasadorii vor promova proiectul atât online, cât și prin întâlniri cu diferiți reprezentanți ai companiilor din Oradea. Mesajul campaniei de fundraising este - For Youth CommUNITY - for YOU, iar canalele de comunicare sunt: pagina de facebook Youth CommUNITY și canalul de Youtube Comuniteca.

3 ambasadori

Galina Manole

Susțin programul de tineret Youth CommUNITY, căci cred în puterea tinerilor de a aduce plus valoare în comunitate. Noi, tinerii suntem prezentul și viitorul unei societăți sănătoase. Tinerii de astăzi sunt angajatorii și angajații de mâine, iar pentru dezvoltarea personală și profesională este nevoie de programe de tineret adaptate nevoilor comunității. Youth CommUNITY este un program de tineret oportun tinerilor din județul Bihor. Prin acest program ne propunem să implicăm 50 de tineri cu vârsta de 14-25 de ani, în activități de dezvoltare personală, voluntariat și mentorat, iar în final, să implementăm împreună 3 proiecte care răspund problemelor indentificate la nivel local. Susține și TU acest program - For Youth CommUNITY, for YOU!

Narcisa Dărăban

Consider că tinerii pot trezi comunitatea și o pot face mai cu folos dacă sunt sprijiniți, îndrumați și li se oferă oportunitatea de a se implica și a dezvolta proiecte cu impact pozitiv în comunitate. Ca membru al primei ediții Youth CommUNITY și senior în a doua ediție, pot spune că prin intremediul acestui program am avut parte de experiențe minunate și lecții pe care nu le-aș fi putut obține dintr-un alt mediu. Tinerii din Bihor trebuie sprijiniți și merită încredere pentru a-și dezvălui identitatea și ideile.

Lukács Mark-Christopher

Youth CommUNITY este un program care s-a dezvoltat natural, echilibrat și temeinic și aduce tot mai mulți tineri cu potențial aproape de Fundația Comunitară Oradea unde se dezvoltă, se cunosc și cresc, aducând valoare în comunitate prin exemplul lor, proiectele inițiate și energie.

1 susținător