"Vreau sa cresc mare...baschetbalist!"

Se recunosc tot mai mult beneficiile sportului pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor iar baschetul, fiind unul dintre cele mai populare sporturi din lume, reprezinta un prilej pentru copii sa faca miscare si sa se distreze in acelasi timp. Beneficiile practicarii baschetului cuprind atat latura fizica, cat si dezvoltarea pe plan psihologic, oferind o alternativa pozitiva de petrecere a timpului liber pentru cei mici. "Festivalul de baby si minibaschet si campionatul national U12" de la Costinesti, organizat de Federatia Romana de Baschet, vine in intampinarea dorintei copiilor pentru miscare, a luptei impotriva obezitatii infantile si a formarii unor caractere puternice. Din dorinta de a motiva si mai mult copiii si de-ai atrage in continuare sub panourile de baschet intr-un numar cat mai mare, inca de la varste fragede, propunem proiectul "VREAU SA CRESC MARE...BASCHETBALIST!". Prin intermediul acestui proiect dorim sa le oferim copiilor din grupele de minibaschet ale Clubului Sportiv Scolar LPS "Bihorul" Oradea, o ocazie deosebita prin sustinerea participarii la "Festivalul National de baby si minibaschet si Campionatul National U12" editia 2023, care se intintinde pe o durata de o saptamana/fiecare categorie de varsta, desfasurandu-se in incinta bazei sportive BTT Costinesti, in perioada iunie-iulie 2023.

🏀 dezvoltarea armonioasa a copiilor atat pe plan fizic cat si psihologic; 🏀 cresterea increderii copiilor in propriile forte odata cu cresterea numarului de reusite; 🏀 urmarirea evolutiei micilor sportivi de la inceputul anului competitional pana la participarea la "Festivalul National de baby si minibaschet si Campionatul National U12" de la Costinesti; 🏀 schimb de experienta cu cat mai multi colegi antrenori de la cele peste 200 de echipe participante la Festivalul de la Costinesti; 🏀 selectia continua in randul copiilor nascuti in 2011-2012; 🏀 formarea unei echipe competitive pentru Campionatul National U13 2023-2024; 🏀 dotarea cu material didactic; 🏀 obtinerea de fonduri pentru completarea cheltuielilor necesare participarii la Festivalul de baby si minibaschet si Campionatul National U12 - Costinesti; 🏀 sustinerea echipei de minibaschet in pregatirea specifica pe parcursul anului competitional 2022-2023.

"Vreau sa cresc mare...baschetbalist!"

-mobilizare innotatori

Nu există ambasadori înregistrți la acest proiect
1 Igna Iolanda 50 Lei
2 Furo Monica 100 Lei