Școala de polo orădeană

Având în vedere că această echipă a câștigat titlul Național sezonul 2021-2022 iar în acest sezon are deja un avantaj confortabil pentru a recâștiga Titlul Național pentru Clubul Sportiv Crișul Oradea, considerăm că această generație are perspective foarte mari de dezvoltare și mulți sportivi prezintă potențial de promovare către înalta performanță de seniori. Pentru acest deziderat echipa are nevoie de susținere financiară deoarece bugetul aprobat de Ministerul Sportului este insuficient. Din păcate bugetul pentru echipamente și materiale în ultimii 4 ani a fost 0 iar lipsa acestora face imposibilă o desfășurare a activității sportive la standardele de potențial arătate de echipă. Proiectul își propune să vină în întâmpinarea acestor probleme prin strângerea fondurilor necesare achiziționării de echipamente și materiale pentru echipa de polo juniori U13.

Strângerea fondurilor necesare achiziționării de echipamente și materiale pentru echipa de polo juniori U13.

Școala de polo orădeană

3 ambasadori

Popescu Ailin

Fiul meu este în echipă de polo

Mihaela Holhoș

Acești copii trebuie să continue în acest ritm! Să continue să fie cei mai buni din generațialor, să aibă ocazia să participe și la Competiții Internaționale, să beneficieze de condiții decente de transport și cazare în turneele prin țară și străinătate.

Claudia Kadar

Acești copii, la fel ca majoritatea sportivilor, trăiesc adesea după o rutină zilnică diferită, se trezesc devreme și se culcă târziu! Ei ratează câteva petreceri și petrec mai puțin cu prietenii lor, dar învață lecții de-a lungul vieții despre curaj, perseverență și dezvoltă un spirit de echipă neprețuit! ❣️❤️💕 Sunt mândră că sunt mama unui copil dintre poloistii din Oradea și îl susțin pe el și echipa lui în toate formele! Acum chiar și tu îi poți susține! 🙏

4 susținători*

* inclusiv susținătorii ambasadorilor și echipelor care au ales să ajute acest proiect