"PROVOCARE PRIN SPORT IN AER LIBER TASAD - ORADEA"

Ne propunem prin acest proiect "PROVOCARE PRIN SPORT IN AER LIBER TASAD - ORADEA" sa raspundem nevoilor localitatilor rurale din apropierea Oradiei, sa fim deschizatori de drumuri pentru cresterea constientizarii cu privire la beneficiile si rolul sportului si miscarii pentru sanatate - mai ales tinand cont de criza actuala Covid 19 in mediul rural, localitatea Tasad, si avand in vedere si nevoia copiilor de a face miscare in vremuri digitale din Oradea, stabilind un punct de intalnire , in care aducem sportivii legitimati din cele doua localitati intr-un mediu sigur, nepoluat , departe de zgomotul si poluarea orasului, la initiativa sportivilor legitimati la CS PROSPER ORADEA din Tasad! Pentru aceasta avem nevoie de o suprafata de tatami( saltele sportive pentru sport in aer liber sau sala sportiva) minim 80 de bucati , ceea ce necesita un buget pentru achizitionarea acestora de 8000 lei , o parte din ele fiind achizitionate si prin alte programe nerambursabile din anii trecuti, inainte de pandemie. Programul nostru se aliniaza la obiectivele specifice in domeniul sportului: incurajarea copiilor dezavantajati din mediul rural sa practice sportul.

3 luni

Obiectivele proiectului "PROVOCARE PRIN SPORT IN AER LIBER TASAD - ORADEA": - constientizarea necesitatii sportului si miscarii in general pentru mentinerea unui corp sanatos; - cresterea increderii in sine si in obiectivele propuse spre a le indeplini; - prin sport , creste capacitatea de a gestiona corect situatiile stresante din aceasta perioada pandemica Covid 19; - sportul il angreneaza pe copil in jocuri si activitati care faciliteaza dezvoltarea anumitor abilitati personale fizice si psihice; - dorim sa inspiram si sa crestem prin programe sportive sustenabile apetitul pentru sport si miscare; - sportul este cel mai bun ambasador al solidaritatii , unitatii si duce la formarea unui comportament si atitudini pozitive in folosul copiilor si formarea unui comportament si atitudini pozitive in folosul copiilor si dezvoltarea lor ca oameni si cetateni responsabili ai comunitatii din care fac parte!

Campanie de fundrasing este urmatoarea: "IMPREUNA PRIN SPORT PRIETENI PENTRU TOTDEAUNA"

Activitatile pe care dorim sa le derulam prin acest program de provocare prin sport sunt urmatoarele: 1 . In fiecare sfarsit de saptamana pe parcursul celor 3 luni de desfasurare a proiectului , incepand din 01.09.2021 pana in 30.11.2021 cele doua echipe de sportivi : 15 din Tasad si 15 din Oradea - se vor intalni intr-un program organizat de la ora 11.30 pana la ora 15.00 pentru intrecerile si jocurile sportive sub conducerea antrenorului de karate Veres Gabor Istvan si instructor sportiv Veres Adriana. 2. Tot in aceasta perioada dorim sa facem drumetie la Rezervatia Naturala Tasad pentru vizitarea pesterilor Tasad si Stracos; 3. De asemenea sa vizitam cu grupul de copii Muzeul Popular dinTasad; 4. Desfasurarea unor concursuri si demonstratii sportive ale campionilor nationali la karate shotokan din cele doua localitati ; - conferinta de inchidere a proiectului in care vom discuta si dezbate bilantul si concluziile finale si ce putem face in vederea dezvoltarii programelor sportive sustenabile in aceste doua localitati pe viitor. Mesajul campaniei este de a crea legaturi stranse intre sportivii clubului nostru din cele doua localitati : Tasad si Oradea - " IMPREUNA PRIN SPORT PRIETENI PENTRU TOTDEAUNA" .

1 ambasador

Delia Constantin