Prima cameră Plus

10 tineri externați din centrele de plasament la împlinirea vărstei de 18 ani nu beneficiază de nici un sprijin pentru locuire și integrare comunitară. Programul Prima cameră le oferă o locuință, integrare profesională și comunitară, dar pe o periadă limitată, iar implicarea comunității poate să le ofere acestora un orizont mai bun pentru integrare și pregătirea pentru viață independentă.

 • Durata proiectului

  1 an


 • Rezultate

  Susținerea programului de pregătire pentru viață independentă a tinerilor externați din sistemul de protecție a copilului la împlinirea vârstei de 18 ani și asigurarea de servicii de locuire, chirie sau amenajarea minimă a locuinței sociale sau/și sprijinirea pentru sănătate (intervenții stomatologice).


 • Bugetul total necesar pentru implementarea proiectului

  100 000


 • Numele campaniei de fundraising

  Prima cameră Plus


 • Activități campanie

  1. Pregătirea administrativă: echipă voluntari, materiale, promovare, pentru care așteptăm un număr de cca.10 persoane implicate voluntar în echipa de implementare a proiectului, care vor pregăti materialele de vizibilitate, planul de promovare și identificarea resurselor necesare. 2. Promovarea proiectului se va realiza cu precădere în mediul online și prin intermediul rețelelor de socializare 3. Participarea la eveniment se va realiza cu echipe de susținători în conformitate cu noile reglementări de eveniment, ținând cont de situația COVID


 • Obiectiv susținători

  500


 • Estimare contribuție medie

  100 Lei

3 ambasadori

Diana Ioana Sfârlea


Dăruind vei dobândi !

VANCEA LUCIAN


Sprijinirea tinerilor externalizati din sistemul de protectie a copilului

Hanga Florica


TINERII DIN CENTRELE DE PLASAMANET MERITA O SANSA! FII ALATURI DE EI! IMPREUNA VOM REUSI!

1 echipă
4 susținători
Susținător Sumă
1 Anonim 100 Lei
2 Plexus Romania 2 460 Lei
3 Anonim 20 Lei
4 Lazăr Sanda Teodora 141 Lei

Spune și altora despre acest eveniment