Prima cameră Plus

10 tineri externați din centrele de plasament la împlinirea vărstei de 18 ani nu beneficiază de nici un sprijin pentru locuire și integrare comunitară. Programul Prima cameră le oferă o locuință, integrare profesională și comunitară, dar pe o periadă limitată, iar implicarea comunității poate să le ofere acestora un orizont mai bun pentru integrare și pregătirea pentru viață independentă.

Susținerea programului de pregătire pentru viață independentă a tinerilor externați din sistemul de protecție a copilului la împlinirea vârstei de 18 ani și asigurarea de servicii de locuire, chirie sau amenajarea minimă a locuinței sociale sau/și sprijinirea pentru sănătate (intervenții stomatologice).

Prima cameră Plus

1. Pregătirea administrativă: echipă voluntari, materiale, promovare, pentru care așteptăm un număr de cca.10 persoane implicate voluntar în echipa de implementare a proiectului, care vor pregăti materialele de vizibilitate, planul de promovare și identificarea resurselor necesare. 2. Promovarea proiectului se va realiza cu precădere în mediul online și prin intermediul rețelelor de socializare 3. Participarea la eveniment se va realiza cu echipe de susținători în conformitate cu noile reglementări de eveniment, ținând cont de situația COVID

3 ambasadori

Diana Ioana Sfârlea

Dăruind vei dobândi !

VANCEA LUCIAN

Sprijinirea tinerilor externalizati din sistemul de protectie a copilului

Hanga Florica

TINERII DIN CENTRELE DE PLASAMANET MERITA O SANSA! FII ALATURI DE EI! IMPREUNA VOM REUSI!

1 echipă
2 Plexus Romania 2 460 Lei