Maratonul Sperantei - Toți copiii merită o familie și o viață mai bună!

Proiectul „Maratonul Speranței” urmărește conștientizarea și sensibilizarea societății la problemele majore din sistemul de protecție al copiilor proveniți din centre de plasament sau medii defavorizate. Se dorește mobilizarea a 50 de tineri instituționalizați și a celor ieșiți din sistemul de protecție în a participa la maratonul local de alergare din luna septembrie. Acestora li va facilita participarea la Maratonul Speranței ce va avea loc în luna septembrie. Tot celor 50 de copii li se vor achiziționa 50 de tricouri personalizate cu mesaje puternice reflectând problemele copiilor insituționalizați si cereri de soluționare, pancarde, steaguri și stegulețe cu mesaje pentru susținătorii cauzei ce vor merge ca spectatori la maraton. Se vor realiza flyere prin care vom încerca să educăm tinerii despre importanța sportului și beneficiile alergării. Asociația Gaudiopolis înscrie proiectul prin care vrea să ofere o șansă copiilor institutionalizați să facă parte dintr-o activitate în care sunt ei centrul atentiei, sunt încurajați și aplaudați. Acest maraton este o oportunitate pentru acești copii să realizeze că prin sport pot avea o viață sănătoasă și chiar să se propulseze în carieră.

 • Durata proiectului

  1 luna


 • Rezultate

  Rezultatul așteptat este de a oferi celor 50 de copii oportunitatea de a face parte dintr-un eveniment unic pentru prima dată în viața lor. Sperăm să îi ajutăm să întțeleagă beneficiile alergării și să înceapă a se antrena. Pe partea de conștientizare, sperăm să sensibilizăm societatea la problemele majore cu care încă se confruntă tinerii instituționalizați și să reușim să o facem mai conștientă și receptivă pe tematica incluziunii acestor copii în societate.


 • Bugetul total necesar pentru implementarea proiectului

  20 000


 • Numele campaniei de fundraising

  Maratonul Sperantei - Toți copiii merită o familie și o viață mai bună!


 • Activități campanie

  Campania va fi mediatizată pe toate canalele social media ale membrilor asociației Gaudiopolis. Va exista și o campanie plătită prin Google Adwords. Maratonista noastră, Beata Toth se ocupă și ea de mediatizarea campaniei. Suporterul nostru din SUA, Dr. Loren Michaels Harris va mediatiza Campania prin canalul său de televiziune www.e360tv.com și programul “Bathrobe moments”.


 • Obiectiv susținători

  20


 • Estimare contribuție medie

  1000 Lei

1 ambasador

Diana Gini


E proiectul nostru și credem ca acești copii institutionalizați merita sa aibă parte de aceasta experiența

Nu există echipe înregistrate la acest proiect
6 susținători*

* inclusiv susținătorii ambasadorilor și echipelor care au ales să ajute acest proiect

Susținător Sumă
1 Pintican Fabiola 100 Lei
2 Gini Pablo 241 Lei
3 Nascu-Toth Beata 100 Lei
4 Lehaci Maria 500 Lei
5 Gini Pablo 100 Lei
6 Puf Imelda 100 Lei

Spune și altora despre acest eveniment