Magia Terapiei

Obiectul de activitate al Asociației Down Oradea România este dezvoltarea aptitudinilor copiilor și tinerilor cu sindrom Down pentru a-i ajuta să devină autonomi în vederea trăirii unei vieți decente. Prin fiecare activitate, Asociația Down urmărește integrarea socială și profesională a persoanelor cu dizabilități. Asociația oferă diverse tipuri de terapie: terapie ocupațională, art-terapie, kinetoterapie-terapie prin mișcare, meloterapie, terapie de grup, terapie individuală, terapie psihologică, ergoterapie, acestea fiind însoțite de activități diverse de socializare și petrecere a timpului liber și de învățarea unor metode corecte de comunicare. În lipsa acestor terapii și a Centrului de zi unde își desfășoară zilnic activitatea copiii și tinerii (adulți) cu sindrom Down, aceștia ar suferi un regres irecuperabil prin accentuarea degradării intelectuale și fizice. Subvenția anuală de 23.000 lei/an primită de la autorități este folosită integral pentru acoperirea cheltuielilor administrative ale asociației, susținerea acestor terapii importante pentru persoanele cu sindrom Down fiind realizată integral din donații și sponsorizări.

• Numele ONG-ului / grupului de inițiativă sau al persoanei care aplică

Asociatia Down Oradea Romania

• Beneficiarii acestui proiect

Magia Terapiei