Grund Alive

Asociația Grund Community și-a început activitatea în anul 2019 cu scopul de a forma o comunitate și un mediu, unde procesul de învățare să se desfășoare într-o atmosferă captivantă și bazată pe experiențe. Taberele, cursurile, atelierele, activitatea de club, toate au în vizor familiile și arată direcții noi unde pe lângă activitatea educațională centrată pe copii și părinții sunt ajutați și asistați în vederea consolidării rolului lor de părinte. Având în vedere situația actuală creată de pandemie, copiii din clasele primare vor avea nevoie de un cadru și locație, unde își vor putea desfășura activitatea educațională din toamna anului 2020. Dorim ca copiii din școlile primare să aibă posibilitatea să-și desfășoare activitatea zilnică într-un cadru educativ aproape de natură. Locația fiind asigurată de Posticum la Ferma Posticum în afara orașului (cca. 8km ), copiii vor putea învăța prin metoda pedagogiei experiențiale și vor fi încurajați să se exprime în siguranță în viața reală prin artă, olărit, animație, grădinărit, ciclism, dans și joacă împreună. Pentru a putea asigura transportarea copiilor zilnic din oraș la Ferma Posticum este nevoie de un minivan de 8+1 persoane, un "school bus". Astfel putem asigura ridicarea copiilor de la domiciliu și asigurarea transportului până la Ferma Posticum și înapoi la domiciliu, oferind siguranță copiilor și părinților, și optimizând consumul de carburanți, fiind transportați cu o singură mașină.

1-2 ani

Prin mobilizarea resurselor campaniei Swimathon (înotători fundraiseri, susținători, sponsori, donatori) dorim să achiziționăm un mini van de 8+1 locuri.

Grund Alive

Pentru înscrierea înotătorilor vom realiza următoarele: 1 campanie pe social media-facebook 2 newletter - despre proiect și înscrierea înotătorilor la lansarea de înscrieri și cu 2 zile înaintea închiderii înregistrărilor Pentru campanie de strângere de fonduri: 1 campanie social media pe strângere de fonduri 1 cover foto pe pagina de facebook al asociatiei -cover foto înotătorilor personalizat - mesaje private prin facebook messenger, whatsapp, sms cu mesajul campaniei - mailchimp către abonații Grund School Community - apariții pe blogurile, forumurile educaționale online : ex. transindex, noileg, fajdallam Mesajul campaniei: Susține educația nonformală aproape de natură, încurajând copii să se exprime în siguranță în viața reală prin artă, animație, grădinărit, sport și joacă împreună.

Nu există ambasadori înregistrți la acest proiect
1 Pap Melita 50 Lei
2 Miklós Noémi-Emese 100 Lei