Gojdu Verde

Gojdu Verde este proiectul Asociației de părinți „Emanuil Gojdu” prin care se dorește înființarea unor spații verzi și educative în curtea Colegiului Emanuil Gojdu prin amenajarea unei grădini urbane. Aceasta va răspunde nevoii elevilor de a socializa într-un spațiu aerisit și plăcut și de a se relaxa într-un mod sănătos în timpul pauzelor. Totodată, se urmărește familiarizarea cu arta grădinăritului. Se va amenaja și o seră pentru a răspunde interesului elevilor pentru botanică, la nivelul liceului fiind două clase de profil: științele naturii, respectiv, științele-naturii-intensiv-engleză. Cele două clase de profil studiază aprofundat biologia. Un al doilea obiectiv constă în montarea de filtre de apă la cel puțin un robinet de la fiecare etaj. Această măsură ar oferi acces tuturor elevilor, pe parcursul programului școlar, la apă potabilă, fiind și o metodă mai prietenoasă cu mediul.

 • Durata proiectului

  1 an


 • Rezultate

  1. Implicarea elevilor colegiului în activități care să le dezvolte conștiința ecologică prin acțiuni concrete de creare și de întreținere a spațiilor verzi. Ca rezultat, cel puțin 60 de elevi vor fi implicați în îngrijirea grădinii urbane, toți elevii școlii vor deveni conștienți în legătură cu ce înseamnă o viață sustenabilă prin grădinărit.


 • Bugetul total necesar pentru implementarea proiectului

  60 000


 • Numele campaniei de fundraising

  Gojdu Verde


 • Activități campanie

  1. Campanie online ( Instagram, Facebook, grupuri Whatsapp) și face to face de informare a elevilor și părinților acestora 2. Crearea unui logo de campanie 3. Selectarea înotătorilor 4. Răspândirea mesajului campaniei: ”Crești și înveți în gradina Gojdu”


 • Obiectiv susținători

  80


 • Estimare contribuție medie

  500 Lei

1 ambasador

Bianca Gomboș


Haideți să susținem împreună acest proiect pentru elevii Colegiului nostru!

Nu există echipe înregistrate la acest proiect
13 susținători*

* inclusiv susținătorii ambasadorilor și echipelor care au ales să ajute acest proiect

Susținător Sumă
1 Anonim 200 Lei
2 Sorin Constantin 30 Lei
3 Stefania Rat 245 Lei
4 Seres Radu 200 Lei
5 Sabau Cristian Teodor 200 Lei
6 ACCESA ORADEA 5 445 Lei
7 Popa C 100 Lei
8 VULCRI SRL 3 960 Lei
9 Anonim 100 Lei
10 Miclaus Nicolata 200 Lei
11 Anonim 500 Lei
12 Bodiut Victor Andrei 100 Lei
13 Domocos Adriana 50 Lei

Spune și altora despre acest eveniment