Fondul de burse

Fondul de burse este singurul proiect social al Fundației Comunitare Oradea, prin care oferim o bursă anuală de 1.000 lei sub formă de bunuri, pentru 45 de copii proveniți din 13 familii. Majoritatea copiilor din Fondul de burse au alături de ei doar un părinte, iar posibilitățile materiale ale acestora sunt foarte limitate. Credem că educația va contribui la schimbarea în bine a acestor copii. Accesul la o viziune mai largă, pe care îl oferă școala, îi va ajuta să schimbe mentalitatea care îi ține pe acești copii în limitele în care au trăit până acum familiile lor. Lipsa resurselor materiale este unul din cele mai des invocate motive ale copiilor care abandonează școala în România. De aceea, pentru a reuși să își finalizeze studiile toți copiii din Fondul de burse, ne propunem să le oferim de patru ori pe an haine, încălțăminte și rechizite, astfel încât ei să poată merge fără griji la școală.

 • Durata proiectului

  3 luni


 • Rezultate

  Obiectivul nostru este de a le oferi în luna septembrie un set nou de haine, încălțăminte și rechizite tuturor celor 45 de copii beneficiari ai proiectului.


 • Bugetul total necesar pentru implementarea proiectului

  45 000


 • Numele campaniei de fundraising

  Fondul de burse


 • Activități campanie

  Vom promova campania prin rețelele de socializare, vom mobiliza ambasadori care la rândul lor să promoveze proiectul și să mobilizeze fonduri din comunitate.


 • Obiectiv susținători

  100


 • Estimare contribuție medie

  135 Lei

1 ambasador

Roxana T


Toți copiii au dreptul la educație și la o copilărie fără lipsuri. Prin Fondul de burse ne asigurăm că cei 45 de copii pe care îi sprijinim au tot ce le trebuie pentru a nu abandona școala.

4 susținători
Susținător Sumă
1 Anonim 477 Lei
2 Zsigmond Iren 100 Lei
3 Anonim 150 Lei
4 Anonim 50 Lei

Spune și altora despre acest eveniment