Familii fericite cu alimente dăruite

Acest proiect vine în întâmpinarea familiilor greu încercate, persoanelor care trăiesc la limita subzistenței, familii care stau în centre de urgență temporară, persoane vârstnice care nu au pe nimeni ,din localitatea Oradea, pentru care ne propunem să intervenim cu ajutor material. Acestora le vor fi oferite alimente pentru a putea face față situațiilor dificile, extreme cu care se confruntă, în special în aceasta perioadă. Datorită implicării noastre, mai multe persoane nu vor ajunge infometate și în stradă, copiii se vor putea duce la culcare fericiți că au avut ce să mănânce altceva decât apă cu zahăr. Bătrânii care sunt singuri vor putea fi fericiți că totuși cineva s-a gândit să îi viziteze, ducându-le ceva de mâncare și fața lor nu va mai fi brăzdată de lacrimi și durere, ci de un zâmbet plin de bucurie.

1 luna

Familii fericite cu alimente dăruite

Activitatile pe care le vom derula sunt: contactarea donorilor prin e-mail si telefonic, articole in mass media, site, facebook, instagram, etc. Mesajul campaniei: "Familii fericite cu alimente dăruite."

1 ambasador

BERCE ABEL

Salut ma numesc Berce Abel , si m-am inscris la swimathon pe postul de ambasador ,mi-am propus ca anul acesta sa creez cat mai multe acțiuni in proiecte pentru copii si familile defavorizate .Sunt peste 1 mil de famili care nu isi pot permite sa aiba alimente si strictul necesar in casele lor , dar noi ii putem ajuta cu orice suma posibila . Haideti sa ajutam și sa facem un bine. Va rog dacă puteți și doriți sa donatii pentru ,,familii fericite cu alimente daruite ‘’ cu o suma cât de mica poti sa ii creezi un zâmbet pe chipul unui copil.

Nu există echipe înregistrate la acest proiect
1 susținător