Discover&Shape Oradea

AIESEC Oradea continuă anual proiectele Discover (pentru elevii din gimnaziu) și Shape (la nivelul claselor de liceu), având ca scop punerea tinerilor orădeni/ bihoreni în legatură directă cu tineri din întreaga lume, oferindu-le acestora sesiuni de educație non-formală, bazate pe joc și activități distractive, dezvoltând în tineri atribute precum: empatie, autocunoaștere, deschidere spre multiculturalism, curiozitatea cunoașterii și descoperirii problemelor globale, capacitatea de lucru în echipă, oferirea și primirea unui feedback constructiv etc. Proiectele AIESEC Oradea se derulează în strânsă colaborare cu conducerea școlilor partenere, cu Inspectoratul Școlar Județean Bihor, dar și cu alte Asociații și ONG-uri partenere. Noi considerăm că educația este un pilon de bază al unei culturi și societăți sănătoase, astfel AIESEC Oradea încearcă prin aceste proiecte să investească moral în tinerii de mâine, oferind în același timp tinerilor internaționali experiențe inedite și de neuitat în România.

1 luna

Discover&Shape Oradea

Publicitate online (facebook), atât în cadrul grupurilor afiliate cu membrii actuali și foști AIESEC, cât și în alte grupuri de interes din Oradea, postări individuale ale membrilor AIESEC.

1 ambasador

Mirela Cosma

Am fost coordonatorul acestor proiecte în perioada 2019-2020 și am văzut impactul pe care îl pot avea asupra voluntarilor organizatori, asupra voluntarilor internaționali și a copiilor participanți. Iubesc aceste proiecte și aș vrea să le văd dezvoltându-se în școlile noastre.

Nu există echipe înregistrate la acest proiect
1 Cojanu Mircea-George 150 Lei