Cum vreau să cresc mare?! - ateliere de orientare în carieră

Ne propunem organizarea de ateliere care au ca principal obiectiv orientarea profesională și facilitarea întâlnirilor dintre tineri și diverse personalități sau profesioniști de succes. În acest mod tinerii vor experimenta și explora noi domenii de activitate, vor cunoaște noi provocări și se vor cunoaște pe ei înșiși pentru a alege în cunoștință de cauză. Totodată, prin intermediul strategiilor de educație integrată, aceștia vor avea oportunitatea de a se confrunta cu realitățile și exigențele pieței muncii, dar și cu dinamica economiei, în vederea formării unui profil profesional flexibil, adaptabil la aceste cerințe, pe care să poată articula cunoștințele și abilitățile dobândite în sistemul formal de educație.

3 luni

Obiectivul proiectului este de a consilia circa 200 de tineri și de a implica agenții economici în crearea de profile profesionale corespunzătoare nevoilor pe piața muncii.

Cum vreau să fiu mare?!

Campania de strângere de fonduri se va derula atât prin întâlniri formale și non-formale la Sediul Centrului de tineret The Spot cât și prin intermediul voluntarilor care vor mobiliza atât înotători cât și donatori.

Nu există ambasadori înregistrți la acest proiect
2 Bala Codrut Sorin 100 Lei
3 Cimpean Alina 200 Lei