Comuniteca

La început a fost un vis: acela de a oferi un spațiu în care să se poate regăsi oricine din comunitatea noastră care vrea ceva mai mult pentru el, dar și pentru cei din jurul său. Aflat chiar în inima orașului, în incinta Crișul Shopping Center, Comuniteca este mai mult decât un spațiu, este inițiativă. E un loc pentru cei care cred că implicarea activă și dedicarea pot face diferența. Principalul obiectiv al spațiului ține de dezvoltarea zonei educaționale și comunitare. Centrul are o suprafață de 200 de metri pătrați, versatilă, ușor de reconfigurat și este locul în care se întâlnesc cei care vor să schimbe lumea. De la Comuniteca se poate lucra ca antreprenor sau freelancer în spațiul de co-working, se poate participa/organiza un atelier, pot fi găzduite activități ale ONG-urilor, grupurilor de inițiativă și persoanelor care doresc să desfășoare proiecte pentru comunitate. Aici poți veni cu copiii la atelierele dedicate lor sau orice educator poate să vină cu clasa la atelierele pentru grupuri. Până acum, la Comuniteca au avut loc diverse ateliere și evenimente gratuite – de la teatru, imprimare 3D, construcție Lego, ecologie, dezvoltare socio-emoțională, fotografie, științe pentru cei mici la ateliere de navigare pe internet pentru seniori. Continuăm această inițiativă, pe care am început-o în toamna anului 2019, și o adaptăm la contextul actual prin crearea unei arhive digitale de materiale educaționale.

Activitățile din Comuniteca sunt gratuite, acoperirea cheltuileilor de gestionare a spațiului și a materialelor necesare desfășurării atelierelor și programelor este făcută din donații și sponsorizări. Căutăm 20 de companii care să susțină activitățile Comuniteca cu 2500 euro /an astfel încât să putem continua să oferim acces gratuit celor care vor participa la activitățile noastre.

Comuniteca

1 ambasador

Teodora Albiter

Susțin Comuniteca pentru că este printre puținele locuri din Oradea în care învățarea provoacă râsete, bună dispoziție și multe wow-uri. Prin atelierele desfășurate Comuniteca a demonstrat că oricine din comunitatea noastră care vrea ceva mai mult pentru sine, dar și pentru cei din jurul său se poate regăsi.

2 Leghezeu Florentina 50 Lei
3 Konta Orsolya 15 Lei