Campanie de sterilizare a pisicilor comunitare

Asociația Prietenii Pisicilor a fost înființată în anul 2010, activitatea sa bazându-se exclusiv pe voluntari, donații și sponsorizari. Voluntarii asociației se ocupă cu preluarea pisicilor abandonate sau rănite, pe care le tratează pentru a le facilita ulterior adopția. De asemenea, asociația a organizat campanii pentru sterilizarea pisicilor comunitare. În prezent, cu mici excepții, în Oradea nu există comunități mari de pisici, datorită activității desfășurate constant și cu abnegație de voluntarii asociației. Campaniile de sterilizare gratuită a pisicilor trebuie facute anual, altfel, în 2-3 ani de zile există riscul ca numărul pisicilor abandonate să scape de sub control. Avem șansa să facem un mare bine împreună și să ajutăm pisicile comunitare aflate pe străzi și puii nenăscuți, a căror majoritate ar putea muri. 200 de pisici sterilizate poate nu vă impresionează, dar ce ziceți de 2.400 de pui (pe puțin), într-un singur an, care nu se vor mai naște pe străzi? Costul unei campanii de sterilizare pentru 300 de femele și 100 de masculi este de 30.000 lei.

• Numele ONG-ului / grupului de inițiativă sau al persoanei care aplică

Comunitatea municipiului Oradea

• Beneficiarii acestui proiect

Campanie de sterilizare a pisicilor comunitare

• Obiective

Sterilizarea a 200 de pisici comunitare, stoparea nasterii a mii de pui nedoriți, reducerea suferinței pisicilor străzii.

Nu există ambasadori înregistrați la acest proiect
Nu există echipe înregistrate la acest proiect
8 susținători*

* inclusiv susținătorii ambasadorilor și echipelor care au ales să ajute acest proiect