Bursa AIESEC- Voluntar International

Leadershipul se poate dezvolta in oricine și oriunde indiferent de vârstă. AIESEC în Oradea, cu o vechime de peste 20 de ani, pune bazele leadershipului in rândul studenților orădeni. Credem că dezvoltarea leadershipului in tinerii de astăzi este cheia unui viitor mai bun, un viitor mai conștient de faptele sale și de evenimentele din jurul lor. Pentru că știm ce potențial exista în rândul tineretului care nu are posibilități financiare, organizația noastră vine în ajutorul lor cu Bursa AIESEC- voluntar international. Bursa reprezintă acoperirea costurilor de masă și transport pentru orice student cu vârsta cuprinsă între 18-29 de ani care își dorește să plece pe un proiect de voluntariat internațional. (Descriere GV). Pentru această bursă, AIESEC în Oradea oferă 10 locuri.

1-2 ani

10 tineri din Oradea sa beneficieze de o experienta de voluntariat timp de 6 saptamani intr-o tara straina fara costuri.

Lideri pentru viitor

1. Sa anuntam pe grupul intern toti membri 2. Alumni si parteneri cu care lucram sa fie informati pe grupurile de Faceboob + Email Postari social media si email-uri la companii

Nu există ambasadori înregistrți la acest proiect
1 echipă