Bursa AIESEC - Voluntar International

AIESEC este o organizație internațională, care are ca scop dezvoltarea tinerilor printr-un mediu intercultural. AIESEC funcționează prin programe de voluntariat și internship-uri internaționale, prin care tinerii au posibilitatea de a se dezvolta atât pe plan profesional, cât și personal, cunoscând o nouă cultură, trecând de bariera unui simplu vizitator. AIESEC Oradea a găzduit peste 500 de voluntari internaționali, iar acum se implică și în educarea și formarea studenților orădeni prin organizarea de evenimente locale cu scopul de a-i ajuta pe tineri în orientarea în carieră și urmarea profesiei alese. Prin acest proiect, dorim să oferim șansa cât mai multor tineri de a experimenta un program de voluntariat, programele de exchange și dezvoltare. Prin proiectul „Bursa AIESEC - Voluntar Internațional” se urmărește formarea și dezvoltarea abilităților pentru 20 de tineri.

 • Durata proiectului

  1 an


 • Rezultate

  Prin acest proiect, dorim să oferim șansa unui număr de 20 de tineri de a avea experiența unui program de voluntariat, bazat pe Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (ODD).


 • Bugetul total necesar pentru implementarea proiectului

  20 000


 • Numele campaniei de fundraising

  Global Volunteer - Volunteer with AIESEC


 • Obiectiv susținători

  4


 • Estimare contribuție medie

  5000 Lei

1 ambasador

Kitti Kiss


Cred în misiunea AIESEC și în dezvoltarea tinerilor prin exchange. Doresc să contribui la promovarea acestui Proiect, deoarece am văzut impactul pe care le oferă aceste programe de voluntariat și vreau să fiu parte din schimbare pentru tinerii din Oradea care vor alege programele Global Volunteer cu AIESEC.

Nu există echipe înregistrate la acest proiect
Nu există susținători înregistrați la acest proiect

Spune și altora despre acest eveniment