BlooDoChallenge

Suntem un grup de tineri voluntari din Oradea ce ne-am propus să unim comunitățile locale în jurul unei aplicații mobile prin intermediul căreia să se distribuie activ și controlat informații legate despre nevoia mare de sânge cu care se confruntă centrele de transfuzie. În paralel, promovăm și înscrierea în Registrul Celule Stem pentru că orice posibil donator compatibil poate salva viața cuiva. Compatibilitatea este de 1 la 500.000, iar în România sunt înscriși aproximativ 90.000 de potențiali donatori. BlooDoChallenge vrea să ajungă în alte 10 centre rămase din România și să ofere posibilitatea oamenilor să se înscrie prin intermediul aplicației în Registrul Celule Stem.

 • Durata proiectului

  peste 3 ani


 • Rezultate

  Am reușit să implementăm aplicația în 2 țări, România și Republica Moldova. Dorim să o extindem mai departe în alte 10 centre rămase din România, să susținem funcționalitatea proiectului în continuare și să oferim posibilitatea ca prin aplicația BlooDoChallenge oamenii să se poată înscrie direct în Registrul Celule Stem.


 • Bugetul total necesar pentru implementarea proiectului

  15 000


 • Numele campaniei de fundraising

  BlooDoChallenge - carnetul digital de donator de sânge și celule stem hematopoietice


 • Activități campanie

  Implementarea aplicației într-un județ presupune: - achiziționarea unui smartphone pentru Centrul de Transfuzie Sanguină - achiziționarea de materiale promoționale (rollup, afișe, etc) - suport tehnic oferit pe parcurs


 • Obiectiv susținători

  150


 • Estimare contribuție medie

  100 Lei

1 ambasador

Alexandru Oancea


Pentru a da șansa la viață pacienților din spitale

5 susținători*

* inclusiv susținătorii ambasadorilor și echipelor care au ales să ajute acest proiect

Susținător Sumă
1 Nuria Maria Tarmure 50 Lei
2 Melania Lenghel 50 Lei
3 CLINICA RAZE 2 475 Lei
4 Dume Georgiana 500 Lei
5 Oancea Alexandru 500 Lei

Spune și altora despre acest eveniment