Aripi de înger III

Am construit împreună cu donatori mici și mari o casă pentru 12 copii abandonați la Oșorhei, iar acum tot prin efortul comunității este necesar sprijin pentru asigurarea transportului acestor copii în comunitate, pentru a le asigura integrarea. Participarea acestor copii la activitățile școlare, educaționale, sportive, de sănătate și recreative este mult îngreunată fără asigurarea unui transport minim, în regim casnic, mai ales că majoritatea celor 12 copii studiază la școli diferite din Oradea și sunt implicați în activități educaționale variate, desfășurate în comunitate.

Achiziționarea unui minibus seccond hand pentru deservirea celor 12 copii din casa de copii de la Oșorhei, în vederea facilitării activităților educaționale, de sănătate și de integrare comunitară.

Aripi de înger III

1. Pregătirea administrativă: echipă voluntari, materiale, promovare, pentru care așteptăm un număr de cca.10 persoane implicate voluntar în echipa de implementare a proiectului, care vor pregăti materialele de vizibilitate, planul de promovare și identificarea resurselor necesare. 2. Promovarea proiectului se va realiza cu precădere în mediul online și prin intermediul rețelelor de socializare 3. Participarea la eveniment se va realiza cu echipe de susținători în conformitate cu noile reglementări de eveniment, ținând cont de situația COVID

2 ambasadori

Laurențiu Lazăr