Aripi de înger

Proiectul ”Aripi de înger” își propune să aducă afecțiune, educație, protecție, îngrijire și speranță pentru 60 de copii abandonați și internați în Centrul de Plasament nr.2, cu scopul de a preveni marginalizarea socială (abandon școlar, cerșetorie, vagabondaj, dependență de sprijinul comunitar, delicvență juvenilă, prostituție etc.) și de a-i sprijini în dezvoltarea lor socio-psiho-emoțională. Problema la care răspunde proiectul: Centrul de Plasament nr.2 din Oradea este un serviciu rezidențial pentru copiii orfani care găzduiește în prezent peste 60 de copii de toate vârstele, care au nevoie de soluții urgente de găzduire, prin mutarea lor în 5 case de tip familial.

 • Durata proiectului

  1 an


 • Rezultate

  Inițierea unei campanii de popularizare a proiectului ”Aripi de îngeri” pentru identificarea de suporteri care să sprijine finalizarea construcției casei de copii de la Oșorhei, pentru 12 copii abandonați, casă ajunsă la nivel de finisaje interioare, exterioare și amenajare a curții.


 • Bugetul total necesar pentru implementarea proiectului

  300 000


 • Numele campaniei de fundraising

  Înotăm cu aripi de înger


 • Activități campanie

  Pregătirea administrativă: echipă voluntari, materiale, promovare, pentru care așteptăm un număr de cca.10 persoane implicate voluntar în echipa de implementare a proiectului, care vor pregăti materialele de vizibilitate, planul de promovare și identificarea resurselor necesare. Promovarea proiectului se va realiza cu precădere în mediul online și prin intermediul rețelelor de socializare. Participarea la eveniment se va realiza cu echipe de susținători în conformitate cu noile reglementări de eveniment, ținând cont de situația COVID


 • Obiectiv susținători

  300


 • Estimare contribuție medie

  100 Lei

1 ambasador

Popa Adriana


Vreau să văd o lume mai bună! Îmi doresc ca fiecare copil să aibă șansa de a visa, de a trăi liber, de a se simți în siguranță. E oare un vis prea mare? Cred că a visa presupune să ai puterea de a vedea un lucru înainte ca acesta să se întâmple, dar înseamnă și hotărârea de a deveni schimbarea pe care ne dorim să o vedem în lume. Proiectul „Aripi de Înger” este aproape de sufletul meu pentru că dorește să construiască și să ofere o casă copiilor abandonați și astfel să schimbe în bine viitorul acestora. Chiar mai mult, această casă o va transforma în acasă prin iubire, educație, ocrotire, susținere și entuziasm! (până la urmă, cu toții avem nevoie să ne simțim undeva acasă, nu-i așa?)

13 susținători
Susținător Sumă
1 Stroie Diana Elena 50 Lei
2 Chișvasi Manuela 200 Lei
3 Anonim 716 Lei
4 Lontis Dacian 160 Lei
5 Lazar Sanda 100 Lei
6 Laza Aurelia Maria 100 Lei
7 Lupp Felicia 50 Lei
8 Torje Claudia 200 Lei
9 Anonim 200 Lei
10 Marnea Adriana 100 Lei
11 Bugatti by AstorMueller 3 000 Lei
12 Abrudan Claudia 25 Lei
13 Anonim 10 Lei

Spune și altora despre acest eveniment