Activități online de terapie prin experiență

Printre cei pe care i-a afectat mult această perioadă de izolare, incertitudine și schimbări majore, sunt copiii. Ei sunt cei care au descoperit ce înseamnă școală online, părinți pe post de profesori și distanțare de prieteni și colegi. Ei sunt cei care până acum au auzit doar ”mai lasă telefonul în pace și ieși la joacă”, iar acum situația i-a adus și mai mult în fața tehnologiei, chiar cu o încurajare. Pentru mulți dintre ei e complicat de înțeles ce se întâmplă. Noi la Yuppi, am decis să sprijinim copiii cu boli cronice așa cum putem cel mai bine, chiar și în perioadă de pandemie: cu activități recreative, cu terapie prin experiență, zâmbete și distracție, iar aceste activități de desfășoară online și offline în același timp - cu provocări de realizat în familie, cu activități care necesită ajutor din partea fraților/surorilor.

La Swimathon, ne propune să strângem fonduri pentru cumpăra materialele necesare desfășurării activităților recreative pentru 60 de copii cu boli cronice.

Yuppi Camp - activități online

Ne propunem să aducem aproape voluntari Yuppi, cât și prieteni și colegi, care să înoate pentru a putea oferi activități de calitate copiilor cu boli cronice. Ne dorim să le trimitem pachete cu materiale copiilor participanți în taberele online pentru a putea avea parte de o experiență completă, în care să nu simtă diferențe. Mesajul Campaniei noastre este ”Strigă Yuppi și pe parcursul anului, nu doar vara în tabere”. Canale de comunicare: facebook, instagram, site.

1 ambasador

Kocsis Hedvig

Sa ajut copiii cu disabilitați

1 echipă