You4Edu-Asociatia D'Apetresii

susțin proiectul

Și eu POT

Avem prieteni foarte buni la Asociația Down Oradea România. Prieteni minunați din rândul tinerilor, prieteni extraordinari din rândul celor care îi ajută să-și desfășoare activitatea. Ne știm de mulți ani. Am colaborat de fiecare dată cu mare plăcere cu acești Oameni minunați. Și eu pot! - asta au decis să ne spună anul acesta cei de la ADOR. Fiecare dintre noi putem sau credem că putem. Este foarte bine să fim încrezători. În opinia noastră, sunt foarte puține persoanele sau categoriile de persoane care pot să iubească necondiționat. Există Oameni cu totul speciali, care pot face asta! Aceștia sunt prietenii noștri cu sindrom Down. Am putea spune că doar îngerii și acești oameni cu totul speciali, cu sindrom down, pot să iubească necondiționat. Trebuie să simți o îmbrățișare a unei persoane cu sindrom Down, ca să înțelegi cu adevărat ceea ce spunem. Întotdeauna când ne gândim la prietenii noștri de la Ador, ne gândim la acele îmbrățișări de care am avut parte. Ei chiar pot! Multora dintre noi ne este greu să facem asta necondiționat. Ne spun '' Și eu pot'', oare noi reușim ? Merită să-i susținem!

Susținători

1 Rojan Florin 200 Lei