Pop Cristian

susțin proiectul

Căluțul terapeut

Eu sunt Cristian, antreprenor, consultant, consilier, Life Coach, soț și tată. Am ales să sprijin acest proiect din mai multe motive. În primul rand pentru că cunosc asociația Dedalis. Oameni care fac parte din acest grup sunt minunați. Iar pentru o comunitate în care trăiesc copii cu probleme de sănătate este un real suport. Acești copii au nevoie de noi, de fiecare, sa ne implicam, pentru că din păcate sistemul din Romania are de suferit. Am găsit la Detalis mai mult decât implicare. Am găsit dragoste și pasiune. Am găsit optimism și profesionalism in egală măsură. Câțiva ponei simpatici care bucura in fiecare zi copilași din zona. Și ce e mai frumos și mai terapeutic decat sa mângâi o ființă atât de blândă. Căluți care ofera energie fizica, suport emoțional și psihic. Aceasta este intenția Dedalis. Un căluț mai măricel, gata să-i plimbe și pe cei mai voinici. Fii alături de noi și ajută-ne. Astfel să putem la rândul nostru să primim cât mai mulți copii cu nevoi speciale.

Susținători

2 Bonas Nicolas 10 Lei