Bungo Beatrice-Maria

susțin proiectul

Fondul de Burse

Sprijinim copii de 10. Acei copii care parcurg chiar și 10 kilometri zilnic pentru a merge la școală. Copii perseverenți, care fac față frigului, prejudecăților sau lipsurilor. Vor să fie de 10 și nu doar pentru un carnet cu note bune, ci pentru un viitor promițător în care să fie mândri de realizările lor. Noi, Fundația Comunitară Oradea, vrem să îi vedem peste 10 ani. Vrem să îi vedem absolvenți de liceu, apoi în băncile facultății, și ulterior, oameni mari, împliniți profesional și bucuroși că au ales să învețe. La ediția Swimathon 2022 am ales să fiu ambasadorul proiectului "Fondul de burse" prin care, anual, 45 de copii din Bihor ce provin din familii defavorizate sunt sprijiniți prin burse de 1000 de Lei, bani din care le achiziționăm îmbrăcăminte, încălțăminte și rechizite. De ce? Pentru ca lipsurile să nu stea în calea viitorului de 10 pe care-l pot avea dacă aleg să învețe. Anul acesta, în calitate de ambasador al Swimathon, mi-am propus să strâng 4500 de Lei cu ajutorul tău pentru cei 45 de copii pe care îi sprijinim la Fundația Comunitară Oradea prin proiectul "Fondul de burse". #Facemvaluri pentru copiii care vor să devină adulți de 10!

Susținători

1 Albiter Teodora 50 Lei