Ambasadori

22 ambasadori

BERCE ABEL


100 Lei / 500 Lei

susțin proiectul

Familii fericite cu alimente dăruite
Susținători
1

Salut ma numesc Berce Abel , si m-am inscris la swimathon pe postul de ambasador ,mi-am propus ca anul acesta sa creez cat mai multe acțiuni in proiecte pentru copii si familile defavorizate .Sunt peste 1 mil de famili care nu isi pot permite sa aiba alimente si strictul necesar in casele lor , dar noi ii putem ajuta cu orice suma posibila . Haideti sa ajutam și sa facem un bine. Va rog dacă puteți și doriți sa donatii pentru ,,familii fericite cu alimente daruite ‘’ cu o suma cât de mica poti sa ii creezi un zâmbet pe chipul unui copil.

Indre Ramona


450 Lei / 2 000 Lei

susțin proiectul

Un pas mai aproape de primul pas
Susținători
4

Personal pentru mine susținerea lui Vladimir din postura de Ambasador reprezintă onoare și bucuria de-ai fi alături. Împreună cu ajutorul vostru contribuim la progresul lui VLADIMIR spre primul PAS ceea ce înseamnă drumul spre o viața normală ❤️

Ioana Csengeri


0 Lei / 1 000 Lei

susțin proiectul

Căluțul terapeut
Susținători
0

Să bucurăm / mângâiem / dezvoltăm copiii în general, și pe cei mai vulnerabili în special.

Kocsis Hedvig


350 Lei / 500 Lei

susțin proiectul

Activități online de terapie prin experiență
Susținători
4

Sa ajut copiii cu disabilitați

Popa Adriana


1 260 Lei / 3 000 Lei

susțin proiectul

Aripi de înger
Susținători
13

Vreau să văd o lume mai bună! Îmi doresc ca fiecare copil să aibă șansa de a visa, de a trăi liber, de a se simți în siguranță. E oare un vis prea mare? Cred că a visa presupune să ai puterea de a vedea un lucru înainte ca acesta să se întâmple, dar înseamnă și hotărârea de a deveni schimbarea pe care ne dorim să o vedem în lume. Proiectul „Aripi de Înger” este aproape de sufletul meu pentru că dorește să construiască și să ofere o casă copiilor abandonați și astfel să schimbe în bine viitorul acestora. Chiar mai mult, această casă o va transforma în acasă prin iubire, educație, ocrotire, susținere și entuziasm! (până la urmă, cu toții avem nevoie să ne simțim undeva acasă, nu-i așa?)

Radu


0 Lei / 600 Lei

susțin proiectul

Impreuna pentru Alessia SMA1
Susținători
0

Împreuna pentru Alessia

Cristina Mușat


1 600 Lei / 1 500 Lei

susțin proiectul

Un pas mai aproape de primul pas
Susținători
9

Vreau sa susțin dezvoltarea comunității create in jurul lui Vladimir. E nevoie ca tot mai mulți oameni sa ii afle povestea pentru a reuși sa susținem planul lui de recuperare.

You4Edu-Asociatia D'Apetresii


500 Lei / 1 000 Lei

susțin proiectul

Și eu POT
Susținători
2

Avem prieteni foarte buni la Asociația Down Oradea România. Prieteni minunați din rândul tinerilor, prieteni extraordinari din rândul celor care îi ajută să-și desfășoare activitatea. Ne știm de mulți ani. Am colaborat de fiecare dată cu mare plăcere cu acești Oameni minunați. Și eu pot! - asta au decis să ne spună anul acesta cei de la ADOR. Fiecare dintre noi putem sau credem că putem. Este foarte bine să fim încrezători. În opinia noastră, sunt foarte puține persoanele sau categoriile de persoane care pot să iubească necondiționat. Există Oameni cu totul speciali, care pot face asta! Aceștia sunt prietenii noștri cu sindrom Down. Am putea spune că doar îngerii și acești oameni cu totul speciali, cu sindrom down, pot să iubească necondiționat. Trebuie să simți o îmbrățișare a unei persoane cu sindrom Down, ca să înțelegi cu adevărat ceea ce spunem. Întotdeauna când ne gândim la prietenii noștri de la Ador, ne gândim la acele îmbrățișări de care am avut parte. Ei chiar pot! Multora dintre noi ne este greu să facem asta necondiționat. Ne spun '' Și eu pot'', oare noi reușim ? Merită să-i susținem!

Lukács Mark-Christopher


220 Lei / 2 020 Lei

susțin proiectul

Youth CommUNITY
Susținători
1

Youth CommUNITY este un program care s-a dezvoltat natural, echilibrat și temeinic și aduce tot mai mulți tineri cu potențial aproape de Fundația Comunitară Oradea unde se dezvoltă, se cunosc și cresc, aducând valoare în comunitate prin exemplul lor, proiectele inițiate și energie.

Norbert Barta


1 000 Lei / 2 000 Lei

susțin proiectul

Și eu POT
Susținători
7

N-am întâlnit oameni mai iubitori și afectuoși decât copiii, tinerii și adulții cu sindrom DOWN. Din acest punct de vedere, îi consider un model pentru societatea noastră și am datoria morală să îi sprijin și să fac apel la solidaritate, pentru a-i ajuta cu resursele de care au atâta nevoie, ca să poată beneficia de o viață activă și cât mai lipsită de obstacole.

Florina Albu


4 325 Lei / 4 000 Lei

susțin proiectul

Și eu POT
Susținători
20

Doresc sa ma implic activ in sustinerea activitatilor asociatei. Prin efortul meu doresc sa ofer prietenilor mei din cadrul Asociatiei Down Oradea Romania sansa la o viata mai buna.

Mirela Here


0 Lei / 500 Lei

susțin proiectul

Impreuna pentru Alessia SMA1
Susținători
0

Pt ca vreau sa aibă o copilărie frumoasă .Sa se joace, sa danseze, sa facă sport, sa fie asa cum e, copil.

Narcisa Dărăban


100 Lei / 500 Lei

susțin proiectul

Youth CommUNITY
Susținători
1

Consider că tinerii pot trezi comunitatea și o pot face mai cu folos dacă sunt sprijiniți, îndrumați și li se oferă oportunitatea de a se implica și a dezvolta proiecte cu impact pozitiv în comunitate. Ca membru al primei ediții Youth CommUNITY și senior în a doua ediție, pot spune că prin intremediul acestui program am avut parte de experiențe minunate și lecții pe care nu le-aș fi putut obține dintr-un alt mediu. Tinerii din Bihor trebuie sprijiniți și merită încredere pentru a-și dezvălui identitatea și ideile.

Molnar Dora


160 Lei / 1 000 Lei

susțin proiectul

Impreuna pentru Alessia SMA1
Susținători
5

Pentru o mamă sănătatea şi viața copilului este cel mai important. Îmi doresc din tot sufletul ca mama Alessiei, împreună cu noi, să aibe şanse de a-şi vedea copilul zâmbind, făcând paşi spre ea, să o poată lua în brațe fără frică. Lupt pentru viața micuței şi am să îi țin mâinile lor până la reuşită!

Mirela Cosma


50 Lei / 1 000 Lei

susțin proiectul

Discover&Shape Oradea
Susținători
1

Am fost coordonatorul acestor proiecte în perioada 2019-2020 și am văzut impactul pe care îl pot avea asupra voluntarilor organizatori, asupra voluntarilor internaționali și a copiilor participanți. Iubesc aceste proiecte și aș vrea să le văd dezvoltându-se în școlile noastre.

Marieta Murg


470 Lei / 500 Lei

susțin proiectul

Impreuna pentru Alessia SMA1
Susținători
5

Asociatia Noel face minuni, iar Alessia are nevoie de o minune in viata ei. Impreuna putem sa facem valuri pentru Alessia, sa ducem povestea ei cat mai departe si sa o ajutam sa primeasca tratamentul care ii va salva viata, Zolgensma.

Cezara Uivarosi


400 Lei / 2 000 Lei

susțin proiectul

Căluțul terapeut
Susținători
4

Sustin acest proiect deoarece, ca regula generala, copiii din mediul rural chiar nu au parte de aceleasi posibilitati ca aceia care locuiesc in mediul urban sau foarte aproape de un oras bine dezvoltat. Cu atat mai mult, este ingreunata situatia copiilor cu nevoi speciale de a reusi sa aiba parte de terapii care sa stimuleze, pe cat posibil, dezvoltarea socio-emotionala si nu numai. "Calutul terapeut" faciliteaza practic trecerea prin copilarie a copiilor si a parintilor deopotriva. "Sunt copil si vreau sa-ti spun, sa-mi respecti drepturile ACUM. Pe-al copilariei drum, sunt doar azi, aici si acum." (Alain Serres, Am dreptul sa fiu copil)

Teodora Albiter


1 350 Lei / 2 000 Lei

susțin proiectul

Comuniteca
Susținători
20

Susțin Comuniteca pentru că este printre puținele locuri din Oradea în care învățarea provoacă râsete, bună dispoziție și multe wow-uri. Prin atelierele desfășurate Comuniteca a demonstrat că oricine din comunitatea noastră care vrea ceva mai mult pentru sine, dar și pentru cei din jurul său se poate regăsi.

Florin


0 Lei / 25 000 Lei

susțin proiectul

Căluțul terapeut
Susținători
0

Iubire 🤗❤❤❤

Andrei Ciocan


250 Lei / 1 000 Lei

susțin proiectul

Căluțul terapeut
Susținători
2

Fiecare generatie este deopotriva indatorata atat celei anterioare cat, mai ales, celei ce o urmeaza! Astfel, inteleg ca este de datoria mea sa dau mai departe cel putin atat cat am primit. Cum se pastreaza apa curata? Nelasand-o sa balteasca! Val dupa val, generatie dupa generatie, totul se misca intr-o armonie, intr-o simfonie universala. Vreau sa fiu si eu un umil instrumentist. Asemenea ingerului ce se cobora din cand in cand si tulbura izvorul care devenea apa vie, vindecatoare, sunt incredintat ca noi, cu totii, putem vindeca, facand valuri, semeni mai mici de-ai nostri. Daruind vei dobandi!

Galina Manole


1 000 Lei / 999 Lei

susțin proiectul

Youth CommUNITY
Susținători
7

Susțin programul de tineret Youth CommUNITY, căci cred în puterea tinerilor de a aduce plus valoare în comunitate. Noi, tinerii suntem prezentul și viitorul unei societăți sănătoase. Tinerii de astăzi sunt angajatorii și angajații de mâine, iar pentru dezvoltarea personală și profesională este nevoie de programe de tineret adaptate nevoilor comunității. Youth CommUNITY este un program de tineret oportun tinerilor din județul Bihor. Prin acest program ne propunem să implicăm 50 de tineri cu vârsta de 14-25 de ani, în activități de dezvoltare personală, voluntariat și mentorat, iar în final, să implementăm împreună 3 proiecte care răspund problemelor indentificate la nivel local. Susține și TU acest program - For Youth CommUNITY, for YOU!

Roxana T


2 190 Lei / 1 500 Lei

susțin proiectul

Fondul de burse
Susținători
15

Toți copiii au dreptul la educație și la o copilărie fără lipsuri. Prin Fondul de burse ne asigurăm că cei 45 de copii pe care îi sprijinim au tot ce le trebuie pentru a nu abandona școala.


Spune și altora despre acest eveniment