Yuppi Camp pentru familii

Scopul final 10,000 RON 6990.2 RON
Tabără gratuită de recreere terapeutică pentru familiile a căror copii suferă de o boală oncologică. În familiile în care copilul suferă de o boală gravă, viaţa obişnuită se schimbă definitiv. Bucuriile simple zilnice dispar, valorile capătă o altă măsură. Stresul, frica, durerea devin centrul vieţii în familie. În această situaţie dezvoltarea copilului se opreşte, deoarece aceștia sunt izolaţi în spitale pentru lungi perioade de timp, fără contact cu copii sănătoşi. Succesul lor în viață nu se compară cu succesele copiilor sănătoși, astfel percepția lor despre viața proprie este de multe ori negativă, lipsită de speranță, în special din cauza faptului că nu pot înțelege ce se întâmplă cu propriul corp. Prin Yuppi Camp se dorește întărirea relațiilor interpersonale din cadrul familiei, cu scopul de a-și găsi forţa de a merge mai departe. Ajută familiile cu copii bolnavi de cancer să-și construiască o viaţă cât mai normală şi completă în noile circumstanţe!
3 luni
Organizarea de tabere pentru familiile copiilor bolnavi de cancer.
NA
NA

Acest proiect nu are ambasadori

1Istvan Zsolt Balazssumă fixă150