Youth CommUnity

Scopul final 20,000 RON 250 RON
Program informal de dezvoltare și responsabilizare a tinerilor care doresc să contribuie la progresul județului Bihor. În programul Youth CommUNITY al Fundației Comunitare Oradea, accentul cade atât pe dezvoltarea și susținerea individuală a celor 60 de tineri selectați, cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani, dar și pe latura comunitară. Echipa are ca obiectiv dezvoltarea de activități și proiecte cu impact pozitiv în comunitate. Tinerii sunt implicați pe toată durata anului în activități de formare profesională, voluntariat și mentorat. În perioada 4-6 septembrie, aceștia urmează să participe la o tabără intensivă de scriere de proiecte de inovare socială în care vor învăța cum să lucreze eficient împreună, să respecte criteriile unui program de finanțare, să facă o analiză SWOT, să gândească obiective SMART și să întocmească un buget realist. Activitățile din cadrul taberei vor da naștere la cel puțin 5 proiecte comunitare care vor fi implementate în anul 2020. Susține tinerii care dezvoltă comunitatea prin proiecte gândite și implementate de ei!
Derularea primei ediții Youth Community
20000
Youth CommUnity 2019-2020
20000
NA

Birta Paula Maria
Sunt una dintre cei care cred în faptul că tânăra generație chiar poate să aducă schimbări remarcabile în societatea noastră. Noi, tinerii, avem puterea și inițiativa să lăsăm ceva mai bun in urma noastră și putem face acest lucru prin proiectele noastre, în care ne dezvoltăm pe noi înșine și propriile pasiuni, dar cel mai important, în același timp țintind diferite cauze bune și care merită atenție. Acesta este scopul proiectului Youth Community: să formeze tineri care vor reuși să își dezvolte, prin astfel de proiecte, ideile lor faine.
Dărăban
Mark C. Lukács
Cred în forța tinerilor și știu că mediul din care fac parte și experiențele trăite au un impact major asupra dezvoltarii lor și asupra simțului lor civic. Gașca Youth CommUNITY e formată din 60 de tineri cu potențial. Personal, în calitate de coordonator de program, mi-am propus să fac tot ce îmi stă în putință să fac ca vocea a lor să fie auzita, să fie autentici, să-și descătușeze potențialul și să devină mai productivi, implicați, asumați și responsabili.

Echipe proiect:

1) YouthC