Youth CommUnity

Scopul final 20,000 RON 100 RON
Program informal de dezvoltare și responsabilizare a tinerilor care doresc să contribuie la progresul județului Bihor. În programul Youth CommUNITY al Fundației Comunitare Oradea, accentul cade atât pe dezvoltarea și susținerea individuală a celor 60 de tineri selectați, cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani, dar și pe latura comunitară. Echipa are ca obiectiv dezvoltarea de activități și proiecte cu impact pozitiv în comunitate. Tinerii sunt implicați pe toată durata anului în activități de formare profesională, voluntariat și mentorat. În perioada 4-6 septembrie, aceștia urmează să participe la o tabără intensivă de scriere de proiecte de inovare socială în care vor învăța cum să lucreze eficient împreună, să respecte criteriile unui program de finanțare, să facă o analiză SWOT, să gândească obiective SMART și să întocmească un buget realist. Activitățile din cadrul taberei vor da naștere la cel puțin 5 proiecte comunitare care vor fi implementate în anul 2020. Susține tinerii care dezvoltă comunitatea prin proiecte gândite și implementate de ei!
Derularea primei ediții Youth Community
20000
Youth CommUnity 2019-2020
20000
NA

Dărăban
Mark C. Lukács
Cred în forța tinerilor și știu că mediul din care fac parte și experiențele trăite au un impact major asupra dezvoltarii lor și asupra simțului lor civic. Gașca Youth CommUNITY e formată din 60 de tineri cu potențial. Personal, în calitate de coordonator de program, mi-am propus să fac tot ce îmi stă în putință să fac ca vocea a lor să fie auzita, să fie autentici, să-și descătușeze potențialul și să devină mai productivi, implicați, asumați și responsabili.

Echipe proiect:

1) YouthC