Vârsta a treia în pași de dans

Scopul final 20,000 RON 4745 RON
Amenajarea unei săli pentru cursuri de dans destinate persoanelor de vârsta a treia. Vârsta a treia reprezintă un grup de persoane vulnerabile a căror activitate se reduce considerabil odată cu ieșirea din activitatea profesională. Nu de puține ori vârstnicii se simt singuri, activitățile de socializare devenind tot mai rare pentru că oportunitatea de a dezvolta noi interacțiuni sociale este redusă. Dansul este cunoscut ca fiind o strategie prin care se poate dezvolta o stare de bine, indiferent de vârstă. Creând oportunitatea persoanelor vârstnice de a putea accesa activități de dans într-un mediu organizat, inițiatorii proiectului cred că vor reuși să readucă starea de bine în rândul acestora, oferindu-le timp de calitate alături de persoane dragi și chiar șansa de a cunoaște persoane noi. Pentru a-și atinge scopul, inițiatorii proiectului au nevoie de fonduri pentru amenajarea sălii de antrenamente a Clubului sportiv „Exclusive”. Ajută persoanele în vârstă să aibă parte de o bătrânețe activă!
Cursuri de dans pentru vârstnici.
20000

Tepes Alexandru
Dansul ne face sa traim din nou ca si niste tineri plini de viata, fiecare grija ori problema disparand. Pe langa faptul ca este un excelent sport fizic, acesta ne ajuta sa iesim din rutina zilnica, se ne recream si sa ne distram facand aceasta. Cine nu ar dori acest lucru?
Sirca Dan
Exercitiul fizic trebuie incurajat fiind o metoda de tratament in boli cardiovasculare, reumatologice, ortopedice iar dansul imbina miscarea cu buna dispozitie
Birta Paula
Eu practicând dansul, am descoperit că acesta este o modalitate nu doar de a ieși din rutina normală, ci și de a fi mai fericit și bine dispus, mai energic în ciuda oboselii și chiar mai sociabil. Consider că persoanele de vârsta a treia de multe ori se simt singure, devin mai inactive și au o mare nevoie de socializare. Dansul le-ar îmbunătăți mult starea lor sufletească, ceea ce i-ar ajuta și fizic, devenind mai activi. Și tu poți să fii eroul acestei categori de persoane, contribuind la fericirea vieții lor! Lucrurile se mișcă dacă facem valuri!
Picky
Consider că și oamenii de vârsta a III-a trebuiesc motivați la viață prin muzică,dans și veselie !

1Catalin Psumă fixă500
2OANA VESZIsumă fixă100