ECOTOP Oradea – Vara verde

Scopul final 5,000 RON 1100 RON
Atragerea tineretului orădean în activităţi de petrecere a timpului liber într-o manieră activă, interactivă şi prietenoasă cu mediul. În urma activităților de peste 10 ani ale Ecotop, cu și pentru tineri, s-a constatat că aceștia sunt din ce în ce mai puțin atrași de activități în aer liber - sport, excursii, activități diverse în arii protejate. Adevărul e că nici nu prea există alternative organizate de petrecere a timpului liber în natură, care să fie accesibile oricui și care să se adreseze tuturor categoriilor sociale. Din aceste motive organizația își propune să organizeze în această vară în Oradea activități alternative de petrecere a timpului liber în natură, precum: tiroliană pe Crișul Repede, concursuri și jocuri pe teme ecologice, observarea astrelor cu telescopul, tur cu bicicleta în arii protejate din apropierea orașului. Ajută tinerii să înțeleagă importanța protecției mediului. Susține și tu educarea tinerei generații!
Iunie - Iulie 2017
Implicarea activă a unui număr de cel putin 300 de tineri orădeni în activităţi culturale si sportive care vizează petrecerea timpului liber într-o formă prietenoasă cu mediul.
Vara verde

Acest proiect nu are ambasadori

1Adrian Popsumă fixă10
2Claudia Sarbusumă fixă200