Caritas Eparhial Oradea – Terapie prin zâmbet

Scopul final 12,000 RON 6880.55 RON
Vizite săptămânale ale voluntarilor Clovni-Doctori la copiii internați la Spitalul Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu. Cu ajutorul clovnilor, cei peste 1400 de copiii internați în spital pot uita pentru o clipă de suferință și de tratamente. Clovnii socializează cu copiii, le arată trucuri de magie, le modelează baloane colorate și, cel mai important, îi fac să zâmbească. Pentru a îndeplini misiunea Clovnilor - Doctori, aceea de a aduce bucurie micilor pacienți, este nevoie de contribuția tuturor pentru a continua programul în condiții optime. Desfășurarea acestor activități presupune costuri financiare pentru acoperirea cheltuielilor cu pregătirea celor 40 de viitori Clovni - Doctori și achiziționarea materialelor necesare desfășurării activităților din spital. Alină-le durerea! Oferă-le un zâmbet prin implicarea ta!
Septembrie 2017 - August 2018
Scopul acestui proiect este de a le oferi un zâmbet și de a-i ajuta să treacă mai ușor peste suferință și tratamente, pe copiii internați la Spitalul Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu din Oradea. Obiective 1. Creșterea implicării în activități de voluntariat a minim 40 de persoane prin formarea lor ca voluntari clovni doctori, în perioada septembrie 2017 – februarie 2018. 2. Dezvoltarea activităților programului Prieteni pentru un zâmbet prin achiziționarea de materiale și echipamente necesare desfășurării activităților, pentru 40 de voluntari, în perioada septembrie 2017 – februarie 2018. 3. Creșterea stării de bine a cel puțin 1440 de copii internați la Spitalul Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu din Oradea, prin vizitarea lor de către voluntari, de trei ori pe săptămână, în perioada septembrie 2017 – august 2018.
Terapie prin zâmbet
12000

Acest proiect nu are ambasadori

1Adrian Popsumă fixă10