Asociația Mișcare de Tabără Yuppi – Tabăra Yuppi pentru copii cu diabet

Scopul final 7,000 RON 3665 RON
Tabără gratuită de recreere terapeutică pentru copiii cu diabet de tip 1, cu vârste cuprinse între 7-12 ani. Succesul în viață al copiilor cu boli cronice nu se compară cu succesele copiilor sănătoși. Percepția lor despre viața proprie este de multe ori negativă, lipsită de speranță, în special din cauza faptului că nu pot gestiona consecințele bolii și sentimentele aferente. Prin organizarea taberei se dorește reintroducerea în centrul atenţiei copiilor a importanţei relaţiilor interpersonale (copiii sunt împreună, se pot lega noi prietenii) şi întărirea încrederii lor în sine, a forţei de a merge mai departe şi de a construi o viaţă cât mai normală şi completă. Acceptarea bolii și depăşirea ei este mult mai uşoară dacă există un mediu vesel, iubitor, unde frământările legate de boală sunt discutate şi experienţele sunt împărtăşite. Ajută copiii bolnavi de diabet să descopere că pot avea o viață împlinită în ciuda bolii cu care trăiesc!
14-23 Iulie 2017
Îmbunătățirea calității vieții a 48 de copii cu diabet de tip 1, insulino-dependent, cu vârsta cuprinsă între 7-12 ani prin programe complexe şi gratuite de terapie prin experienţă (recreere terapeutică).
Tabăra Yuppi pentru copii cu diabet

Acest proiect nu are ambasadori

1David Robertsumă fixă70
2Irina Hegedussumă fixă10