Și eu am nevoie de tine!

Descriere proiect:

Scopul final 22,000 RON 8805.95 RON
Nevoia/problema căreia îi răspunde proiectul:
Program de after-school destinat copiilor care provin din familii cu probleme economico-sociale. A fi părinte este o mare provocare chiar și când sunt doi, însă de unul singur poate fi de-a dreptul copleșitor. Cea mai frecventă provocare a părinților singuri este legată de faptul că nu au cu cine să își lase copiii după terminarea programului şcolar, aceştia rămânând acasă nesupravegheați până când părintele se întoarce de la serviciu. Alternativa ar fi să îi lase la un program prelungit, însă de cele mai multe ori veniturile mici nu le permit acest lucru. Asociația Complex Educațional VIP dorește să vină în întâmpinarea acestor familii și să ofere timp de un an accesul gratuit a unui număr cât mai mare de copii la programul after-school, care presupune asigurarea mesei de prânz, suport în efectuarea temelor și participarea la diferite activități recreative. Susține formarea tinerilor din familii cu probleme economico-sociale!
Durata proiectului:
1 an
Rezultate:
Asigurarea mesei de prânz, suport în efectuarea temelor și participarea la diferite activități recreative destinat copiilor care provin din familii cu probleme economico-sociale
Bugetul necesar pentru implementarea proiectului:
22000
Link:
NA
Numele campaniei de fundraising:
NA
Obiectiv financiar campanie:
22000
Activitati campanie
NA
Susţine

Ambasadori proiect:

Andrei Pop
Eu am învățat într-o scoală unde stăteam toată ziua în bănci, de multe ori îmi era groază să mă pun la teme sau învățat. La Afterschool respiro Oradea, am văzut copii care își fac temele cu plăcere, îmi doresc ca, cât mai mulți copii să trăiască această experiență.
Loredana Moraru
Pentru ca sunt mama si stiu cu ce inseamna sa lucrezi 8 - 10 ore pe zi si sa ai copii la scoala.

Susţinători proiect:

#SusţinătorTip donatieSumă
1Natalia Hrihorisan sumă fixă100
2Mirela Neagusumă fixă100
3Rodica Georgeta Dumasumă fixă100
4Celestica Romaniasumă fixă2595.945
5Ramona Buneasumă fixă100
6Bianca Chireasumă fixă100
7Raluca Morarusumă fixă100
8Romcom Oradeasumă fixă1500
9Loredana Morarusumă fixă100
Distribuie: