Asociația Curcubeul Copiilor – Să creștem frumos!

Scopul final 17,000 RON 21364.42 RON
Asigurarea necesarului pentru funcţionarea Centrului de Plasament nr. 2 din Oradea În acest moment centrul de plasament este relativ aproape de un blocaj financiar. Doar trei sferturi din cheltuielile lunare de funcționare sunt acoperite prin fondurile primite prin DGASPC, motiv pentru care Centrul are nevoie să strângă în permanență fonduri. Dincolo de necesarul imediat de hrană și utilități, se dorește mobilarea a 8 camere de copii precum și achiziționarea unor articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, prosoape, lenjerie de pat și intima, produse de igienă personală și rechizite pentru cei 56 de beneficiari ai centrului. Sprijină și tu tinerii din Centrul de Plasament Nr. 2 să se dezvolte într-un mod sănătos!
2 luni
Atragerea de resurse financiare si materiale pentru a acoperi necesitatile de la centrul de plasament nr. 2 din Oradea si a asigura continuitatea activitatilor desfasurate pentru acesti copii.
Să creștem frumos!

Rada Fabian Cristian
Aleg sa fiu ambasador pentru acest proiect deoarece am avut sansa sa-i cunosc pe acești copii speciali,copii care mi-au ,,colorat'' viața în cei cinci ani de activitate. Cunoscând problemele cu care se confruntă Asociația Curcubeul Copiilor, doresc să sprijin și eu în acest mod activitatea care se derulează la Centrul de Plasament nr 2 Oradea.
GALEA PAULA-MADALINA
Pentru a sustine cei 56 de copii din Centrul de Plasament Nr.2 Oradea, administrat de Asociatia Curcubeul Copiilor !
Ioana Silaghi
Pentru ca povestea copiilor din centrele de plasament ar fi putut sa fie a oricaruia dintre noi daca ne-am fi nascut sub o stea mai putin norocoasa si stiu cat le este de greu celor de la Asociatia Curcubeul Copiilor sa-i sprijine pe drumul lor pe cei 56 de copii de care au grija.

1Adrian Popsumă fixă10
2Diana Ionitasumă fixă50