Asociația Curcubeul Copiilor – Să creștem frumos!

Descriere proiect:

Scopul final 17,000 RON 21364.42 RON
Nevoia/problema căreia îi răspunde proiectul:
Asigurarea necesarului pentru funcţionarea Centrului de Plasament nr. 2 din Oradea În acest moment centrul de plasament este relativ aproape de un blocaj financiar. Doar trei sferturi din cheltuielile lunare de funcționare sunt acoperite prin fondurile primite prin DGASPC, motiv pentru care Centrul are nevoie să strângă în permanență fonduri. Dincolo de necesarul imediat de hrană și utilități, se dorește mobilarea a 8 camere de copii precum și achiziționarea unor articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, prosoape, lenjerie de pat și intima, produse de igienă personală și rechizite pentru cei 56 de beneficiari ai centrului. Sprijină și tu tinerii din Centrul de Plasament Nr. 2 să se dezvolte într-un mod sănătos!
Durata proiectului:
2 luni
Rezultate:
Atragerea de resurse financiare si materiale pentru a acoperi necesitatile de la centrul de plasament nr. 2 din Oradea si a asigura continuitatea activitatilor desfasurate pentru acesti copii.
Bugetul necesar pentru implementarea proiectului:
30000
Link:
Numele campaniei de fundraising:
Să creștem frumos!
Obiectiv financiar campanie:
17000
Activitati campanie
Susţine

Ambasadori proiect:

Rada Fabian Cristian
Aleg sa fiu ambasador pentru acest proiect deoarece am avut sansa sa-i cunosc pe acești copii speciali,copii care mi-au ,,colorat'' viața în cei cinci ani de activitate. Cunoscând problemele cu care se confruntă Asociația Curcubeul Copiilor, doresc să sprijin și eu în acest mod activitatea care se derulează la Centrul de Plasament nr 2 Oradea.
GALEA PAULA-MADALINA
Pentru a sustine cei 56 de copii din Centrul de Plasament Nr.2 Oradea, administrat de Asociatia Curcubeul Copiilor !
Ioana Silaghi
Pentru ca povestea copiilor din centrele de plasament ar fi putut sa fie a oricaruia dintre noi daca ne-am fi nascut sub o stea mai putin norocoasa si stiu cat le este de greu celor de la Asociatia Curcubeul Copiilor sa-i sprijine pe drumul lor pe cei 56 de copii de care au grija.

Susţinători proiect:

#SusţinătorTip donatieSumă
1Adrian Popsumă fixă10
2Diana Ionitasumă fixă50
3Monica Crăciunsumă fixă50
4Nicoleta Sotocsumă fixă100
5Georgiana Al-Stefaniisumă fixă70
6Diana Feteasumă fixă30
7Tumik Impex Salonta - produsesumă fixă3332
8Anonimsumă fixă8231.22
9Sykes Romaniasumă fixă2273.40
10Inteva Productssumă fixă2300
11Celestica Romaniasumă fixă2737.80
12Stelian Abrudansumă fixă10
Distribuie: