ROBOchef

Scopul final 25,000 RON 20957.32 RON
Dotarea bucătăriei Liceului Iuliu Maniu cu un robot profesional de procesare a hranei elevilor. Aparatura actuală cu care se pregătesc zilnic cele 650 de porții de mâncare este veche și nu îndeplinește condițiile de funcționare, igienă și siguranță. Pentru îmbunătățirea calității hranei, dar și pentru a ușura prepararea mâncării, Asociația de părinți Pas cu Pas va achiziționa un robot profesional care respectă aceste necesități. Susține şi tu modernizarea bucătăriei Liceului Iuliu Maniu!
Achiziționarea unui robot profesional pentru pregătirea a 650 de porții de mâncare pentru elevii Liceului Greco-Catolic din Oradea.
NA
NA

Nilghes Bianca
Doresc sa contribui la dotarea bucătăriei liceului Iuliu Maniu cu acest robot deoarece consider ca alimentatia este cheia sănătății copilului -adultului de maine,hrana fiind combustibilul necesar pentru a funcționa zi de zi!
Ruxandra Sime
Asociatia Step by Step investeste mereu in copii si dezvoltarea lor armonioasa. Imi doresc sa contribui un strop si eu, sa ii ajut sa ajute :). Modernizarea bucatariei liceului e un pas important.
Mircea Pricăjan
Elevii au nevoie de Robo, iar Robo are nevoie de-un sens înalt în viața lui robotizată. Umanitatea lui Robo vine din cheful de-a pune burticile la cale cu tot ce știe el să facă mai bine: papa bun! Împreună îl ajutăm pe Robo să devină RoboChef, spre deliciul și îndestularea tuturor elevilor de la Liceul „Iuliu Maniu”. Go, RoboChef, go!
Cristian Clapan
Ca să ajut la îndeplinirea obiectivului
Adela Lazăr
Pentru copilul meu si pentru binele ei si al celorlalti copii care vor beneficia de acest aparat magic:)
Delia Scorte
Mens sana in corpore sano ! Asta ne dorim cu totii pentru copiii nostri ,iar prepararea hranei in conditii igienice si moderne este definitorie pentru sanatatea micilor scolari,viitorilor oameni mari .
Raluca Naom
Pentru condiții optime de hrana in scoala.

1Otilia Craciunsumă fixă250
2Macrina Mestersumă fixă100