Promovarea sportului cu balonul oval

Scopul final 20,000 RON 100.00 RON
Susținerea și încurajarea practicării rugby-ului în rândul copiilor și tinerilor bihoreni. Asociația Clubul Sportiv „Vulturul Negru” Oradea are menirea de a cultiva un stil de viață activ și sănătos în rândul adolescenților, precum și sprijinirea acestora în dezvoltarea lor psihică, fizică și intelectuală prin practicarea rugby-ului, un sport care dezvoltă spiritul de echipă, disciplina, respectul pentru adversar, altruismul şi curajul. Prin acest proiect Asociația este în căutarea unor parteneri dornici să sprijine financiar continuarea antrenamentelor echipei de juniori care să reprezinte municipiul la campionatele organizate de Federaţia Română de Rugby. O bună parte a copiilor care participă la antrenamente provin din familii defavorizate, de etnie rromă, cu mari dificultăți financiare, care locuiesc la marginea localității Tărian. Rugby-ul merită să fie readus la viață în comunitatea noastră! Susține-l !
Susținerea copiilor de la marginea localității Tărian să participe la antrenamentele organizate de Asociația Cșub Sportiv Vulturul Negru Oradea
20000
NA
20000