Asociația Down Oradea – Povești nespuse II

Scopul final 18,500 RON 20462.02 RON
Oferirea de terapii logopedice, de stimulare cognitivă și psihomotorie tuturor beneficiarilor Asociației Down Oradea ce prezintă deficiențe de limbaj și alte dizabilități intelectuale. Ne exprimăm gândurile, sentimentele și emoțiile cu ajutorul vorbirii. În lipsa unor terapii specifice oferite persoanelor cu sindrom Down există certitudinea ca multe sentimente, gânduri, trăiri și povești de viață cotidiană să rămână nespuse. Deficiențele de limbaj, precum și dizabilitățile intelectuale ale copiilor, tinerilor și adulților cu sindrom Down se pot ameliora cu ajutorul terapiilor specifice nevoilor fiecărui beneficiar. Aceste terapii se întind pe parcursul mai multor ani și necesită un efort substanțial atât din partea beneficiarului, cât și din partea terapeutului. Ajută și tu persoanele cu sindrom Down să pună în cuvinte gândurile și emoțiile lor!
Septembrie 2017 - August 2018
Oferirea de terapii specifice (logopedie, stimulare cognitiva și psihomotrică) beneficiarilor centrelor de zi în vederea integrarii lor în societate. Având în vedere faptul că sindromul Down reprezintă o anomalie genetică ce este prezentă la individ pe tot parcursul vieții acestor persoane, se impune o atenție specială axată pe starea medicala generală precum și pe dezvoltarea psihosocială pe tot parcursul vieții persoanelor cu sindrom Down.
Povești nespuse II

Nela Axinte
Pentru a susține activitățile centrului de zi Iedera.
Brindusan Ionut
Eu sunt Ionut Brindusan beneficiar al Asociatiei Down Oradea si doresc ca prin eforturile mele sa ofer sansa colegilor mai mici de a beneficia de terapii si programe care sa-i ajute sa va spuna peste ani si ei povestea lor. Cei care doresc sa-mi fie alaturi in demersul meu pot apasa butonul SUSTINE!
Indrei Alin
EU SUNT ALIN, VREAU SA VA SPUN SI EU INTR-O ZI POVESTEA MEA, VREAU SA FIU UN CAMPION, ALATURI DE PRIETENII MEI MAI MICI DE LA ASOCIATIA DOWN DIN ORADEA. AVEM NEVOIE DE SUSTINEREA VOASTRA CA PROIECTUL " POVESTI NESPUSE II" SA SE DESFASOARE IN CONTINUARE. NU STIU SA SPUN " VA IUBESC" DAR POT SA VA IMBRATISEZ SI SA VA TRANSMIT PRIN IMBRATISARE TOATA DRAGOSTEA MEA. VA MULTUMESC.
Ioana Elena Ciobanu
Eu sunt Ioana Elena Ciobanu de la Asociatia Down Oradea,si imi doresc sa fiu Ambasadorul copiilor cu ”Povesti nespuse”. Eu stiu sa povestesc si sa va spun ca va iubesc. Multi colegi de-ai mei, mai mici, nu pot inca sa-si spuna pvestea, dar muncesc din greu la terapiile de la Asociatia noastra. Va rog sa veniti alaturi de mine, sa-i sprijinim sa-si spuna singuri povestea. Dupa cuvintele ”Mama”, ”Tata”, urmatorul cuvant sigur va fi ”multumesc” Va astept alaturi de mine. Va iubesc.
Florina Albu
Asociatia Down Oradea Romania este a doua casa pentru mine. Doresc ca "vocea mea" sa mobilizeze cat mai multi sustinatori din comunitatea mea pentru a duce proiectul " Povesti nespuse" mai departe, astfel toti copii cu sindrom Down din Bihor sa aiba sansa de putea urma terapiile oferite prin acest proiect. Sper ca si ei sa va spuna povestea lor peste ani de zile.
Paula Lorelai Cociuban
Eu Paula-Lorelai doresc ca eforturile mele sa ajute cat mai multi copii cu sindrom Down din Bihor sa va poata spune "Va iubesc!" Astept ca toti preitenii mei sa se alature efortului meu si sa sustinem cauza Asociatiei Down Oradea.

1Adrian Popsumă fixă10
2Sorin Agudsumă fixă50