Plantăm fapte bune în România

Scopul final 20,000 RON 12905.35 RON
Acțiune de împădurire a unor terenuri defrișate și erodate din județul Bihor. Federația Tinerilor din Bihor desfășoară activități de împădurire și plantare pe terenuri situate în extravilanul localităților, încadrate ca terenuri neproductive (agricole degradate, cu risc de alunecare, afectate de fenomenul deșertificării), aliniamente stradale, perdele forestiere și terenuri defrișate, implicând cât mai mulți voluntari, din diferite medii. Anul acesta organizatorii vor împădurirea a 7 hectare, plantarea a 30000 de puieți, toate cu scopul de a dezvolta spiritului civic și ecologic al bihorenilor. Plantează o faptă bună! Implică-te în protejarea mediului înconjurător.
3 luni
Plantarea a 30.000 de puieți cu scopul de a dezvolta spiritului civic și ecologic al bihorenilor.
20000

Fat Selegean Natalia
De cand sunt si mamica am inceput sa ma gandesc tot mai mult la ce lume o astepta pe fetita mea pe cand ea va creste si va fi adult. Oricum lumea s-a schimbat si de cand noi eram copii.. si nu in bine... ce aer va respira, ce hrana va consuma, ce apa va bea... Chiar cred ca prin reimpadurire putem face diferenta, ca prin puterea exemplului, prin actiuni mici dar constante, putem face o lume mai buna nu doar pentru noi dar si pentru generatiile ce vor urma!
Rencsik Raluca
Proiectul Plantam fapte bune s-a dovedit a fi o oportunitate de a unii mii de oameni care sa susțină protejarea naturii. E un proiect în care cred foarte mult și pe care l-am susținut și în cadrul companiei la care lucrez. M-am implicat și doresc sa ma implic în continuare!
Bîrda Adina Claudia
Suntem pe deplin responsabili de ceea ce suntem, de ceea ce avem, ceea ce devenim si tot ceea ce reușim.
Ionuț Coman
Plantăm Fapte Bune în România, este un proiect de suflet, un proiect, prin care, orice om poate lăsa o urmă pe acest pământ, dar în același timp, un proiect, care a lăsat urme printre oameni, un proiect prin care s-a demonstrat că împreună putem face minuni, minuni care nu durează doar 3 zile, minuni care durează o viață. Prin acest proiect reușim să lăsăm o moștenire verde, vie, celor ce vin din urmă. Prin acest proiect demonstrăm că ne pasă de natura, dar și de oameni. Acest proiect a reușit să unească instituții, ONG-uri, simpli voluntari, care pentru o zi au pus umărul pentru binele comun. Îmi doresc ca acest proiect să aibă continuitate, să împădurim cât mai multe hectare, să fim cât mai mulți voluntari, să ne pese mai mult de tot ce ne înconjoară. Să plantăm cât mai multe FAPTE BUNE!!!
Georgeta Szabo
Natura inseamna foarte mult pentru mine si pentru familia mea! Din dorinta de a salva un colt de natura (Rosia Montana) l-am cunoscut pe Marius, sotul meu, cu care azi ne bucuram de minunea noastra, o fetita de 7 luni, povestea nu s-a putut opri si zi de zi incercam sa fim mai constienti de efectul obiceiurilor noastre asupra naturii si recunoscatori pentru toate minunatiile pe care ni le daruieste zi de zi. In data de 30 martie am participat toata familia la prima plantare impreuna si ne dorim sa plantam cat mai multi copaci si in urmatorii ani!
Adrian Mohut
Pentru ca am incredere in acest proiect si in continuitatea lui!
Teodora Duta
Cred ca prioritatile fundamentale, in acest moment al existentei noastre pe frumoasa Terra, sunt legate de EDUCATIE si NATURA. Iar Natura este cea care ne tine pe toti in viata, pentru a face celelalte lucruri marete pe care ni le propunem. Plantam fapte bune in Romania este un proiect care se ocupa cu succes de NATURA, ne-au dovedit-o dincolo de vorbe. Impreuna putem planta si mai multe fapte bune si, astfel, facem si educatie, dar ne si construim activ viitorul. Lucrurile se leaga, lucrurile se misca, cand facem valuri!
Loredana Suiugan
...ideea de exemplu personal....

Echipe proiect:

1) 5 elemente