Centrul Prietenia Popești – Pictăm și noi în vacanța mare

Scopul final 5,500 RON 470 RON
Tabără de creații și drumeții pentru beneficiarii centrului comunitar din Popești. Pentru copilul de la sat, vacanța de vară nu însemnă concediu la mare cu părinții, cel mai adesea rămâne mai mult timp nesupravegheat, părinții fiind plecați la munca câmpului sau nu se întorc din străinătate, pentru că munca de acolo nu le permite. Asociația Prietenia Popești își dorește să continue cel mai drag proiect al centrului, acela de a-i duce pe copii în tabără de creație și drumeție la Pădurea Neagră, timp de 6 zile, în vacanța de vară. Drumețiile îmbinate cu lecții de pictură, oferite gratuit de o voluntară, și focul de tabără, le rămân întipărite copiilor ca una dintre cele mai frumoase amintiri de la ”Priete”. Raul (clasa a VI-a): ”A fost cea mai frumoasă tabără, a picturii pe piatră. Ne-am întors acasă cu gândul că vara viitoare vom merge înapoi la pădure și va fi la fel de frumos. Eu am 3 frați, mama și tata nu m-ar fi putut trimite în tabără, pentru că nu avem suficienți bani.” Faceți vacanța unui copil mai frumoasă! Și copii de la sat vor să deseneze o lume mai bună!
6 zile, 5 nopți
30 de copii vor participa la tabăra de creație și drumeții
Pictăm și noi în vacanța mare!

Baliban Alexandra
Doresc sa devin ambasador fundraiser deoarece sustin cauza propusa de Centrul Prieteia Popesti. Copii au nevoie sa-si dezvolte capacitatile creative! Toti copiii au aceasta nevoie, motiv pentru care eu doresc sa ma implic si sa fac tot ce-mi sta in putinta pentru a strange suma de bani necesara realizarii acestui proiect! Multumesc!

1Adrian Popsumă fixă10
2Alina Pociansumă fixă50