Open Studio Act

Scopul final 14,000 RON 150 RON
Eveniment cultural de promovare a formelor independente de teatru. Încă din 2016, Centrul Multimedia Studio Act aduce producții independente de teatru din țară în fața publicului orădean, într-un festival de trei zile, ocazie cu care publicul poate face cunoștință cu forme de teatru cu care nu este familiarizat (teatru experimental, commedia dell'arte, teatru-dans și artă interactivă) și se poate implica în ateliere de improvizație. Pentru ediția de anul acesta organizatorii pregătesc un program complex, cu teatru stradal și spectacole de teatru pentru copii. Implică-te! Oraşul nostru merită să devină vizibil în sfera internaţională a artelor şi a circuitului cultural.
Eveniment cultural de promovare a formelor independente de teatru
NA
NA

Ajtai Andreea
Teatrul independent are nevoie de o mână de ajutor întotdeauna, iar faptul că un teatru indepedent organizează un festival e un lucru curajos care are nevoie de puțină susținere.
Maria Teişanu
Îmi doresc să susțin scena teatrului independent de care Oradea are nevoie!
Ioana Ciobanu
Îmi doresc ca proiectul OPEN STUDIO ACT, lansat în 2016, să continue! Teatrul independent trebuie să facă parte din viața culturală a orașului nostru, și o poate face doar cu ajutorul TĂU.

Echipe proiect:

Acest proiect nu are echipe/înotători

1Sergiu Tabacarusumă fixă50