Concursul Noi și chimia?!

Scopul final 5,000 RON 4264.94 RON
Susținerea cheltuielilor de organizare a concursului interjudețean de chimie. Concursul „Noi și chimia?!” are o continuitate de 24 de ani și se adresează elevilor clasei a VII-a, debutanților în chimie, ajutându-i pe participanți să își formeze și să își dezvolte abilități precum: capacitate de concentrare, gândire logică dezvoltarea abilităților de muncă în echipă, aspect esențial al integrării unui tânăr în viitoarea viață profesională. Concursul are ca principal scop creșterea interesului elevilor pentru studiul științelor și în special al chimiei în vederea dobândirii cunoștințelor și abilităților care să le faciliteze orientarea școlară și profesională în aceste domenii, cât și pentru a răspunde nevoii de specialiști pe piața muncii. Anual se înscriu pentru prima fază a concursului cca. 800 de elevi din 25 de județe dintre care cei care se califică în etapa următoare, cea interjudețeană, în număr de 45 însoțiți de 15 profesori vin la Oradea pentru susținerea acesteia. Susține excelența școlară a tinerilor pasionați de chimie !
3 luni

Tepes Alexandru
Chimia este o ramura fundamentala a stiintei, fara de ea cele mai importante descoperiri stiintifice nu s-ar putea fi format. Cel mai eficient stimul pentru progresul intr-un domeniu este competitia, daca reusim sa implantam aceasta de la o varsta destul de frageda, vom avea cei mai buni chimisti din lume la noi in tara. Incurajarea copiilor de clasa a 7-a de a participa la acest concurs este un excelent prim pas spre succes.
Craciun Rodica
Pentru că doresc Concursului continuitate. Este un concurs atipic, se desfășoară după un regulament specific în echipe de câte 3 elevi de gimnaziu și sunt implicați în organizarea lui elevii de liceu voluntari. Indiferent de rolul avut de elevi în acest concurs au învațat că performanța se poate obține mai ușor atunci când există colaborare eficientă între membrii echipei din care fac parte.
Mihincau Dana
Deoarece m-am implicat de foarte multi ani în desfășurarea acestui Concurs și pentru că acest concurs contribuie la dezvoltarea intelectuală și personală a copiilor din toată țara.

1Colegiul National Iosif Vulcan - Clasa X E sumă fixă100
2Colegiul National Iosif Vulcan - Clasa X C sumă fixă150