Mașina magică II

Scopul final 30,000 RON 13084.11 RON
Achiziția unui microbuz care să asigure transportul copiilor, tinerilor și adulților cu sindrom Down la programul centrului de zi. Centrul de Zi “Iedera” pentru tinerii și adulţii cu sindrom Down asigură zilnic diverse activități pentru tinerii care au ieşit din sistemul de învăţământ şi pentru care nu există alte servicii de integrare în viaţa socială. Din cauza dificultăților de deplasare, de orientare spaţio-temporală și a diverselor dizabilități locomotorii, beneficiarii centrului sunt nevoiți să se deplaseze cu însoţitor. Marea majoritate a însoțitorilor sunt ei înșiși persoane în vârstă care se deplasează cu greutate. În prezent microbuzul asociației, vechi de 26 de ani, nu mai poate oferi siguranța necesară beneficiarilor, motiv pentru care se dorește achiziționarea unui microbuz cu 8 locuri care să le permită acestora accesul zilnic la activitățile din cadrul centrului. Până acum fondurile adunate acoperă 40% din fondurile necesare achiziționării microbuzului. Contribuie și tu la creșterea autonomiei personale a tinerilor și adulților cu sindrom Down!
Achiziționarea unui microbuz care să asigure transportul copiilor, tinerilor și adulților cu sindrom Down la programul centrului de zi
NA
NA

Ciobanu ioana-Elena
Vreau sa fiu alaturi de colegii mei - beneficiari ai Centrului de zi Iedera al Asociatiei Down Oradea - pentru realizarea acestui proiect. Masina magica este foarte importanta pentru noi si parintii nostri, pentru a ne putea realiza obiectivele programelor noastre de recuperare, de activitati si de insertie sociala. Cred cu tarie ca avem dreptul la o viata decenta in comunitatea in care traim. Masina Magica este un ajutor in a realiza acest lucru. Si astfel, poate inseninam putin si viata parintilor nostri.
INDREI ALIN PETRU
Salut, sunt Alin un copil special cu vise, dorinte ca oricare dintre voi. Sustin proiectul Asociatiei Down Oradea Masina magica II. Avem nevoie mare de sustinerea dumneavoastra, orce suma donata ne va ajuta sa ne implinim visul. Multumesc anticipat.
Brandusan Ionut
"Masina Magica"un vis frumos ce are sansa sa devina realitate si cu sprijinul meu!
Pirtea Emil Gabriel
Masina Magica este un vis care poate deveni realitate si cu sprijinul meu!
Ludman Robert
Doresc sa ca visul Masina Magica sa devina realitate si cu sprijinul meu!
Rita Anita Roman
Visul meu si al prietenilor mei "Masina Magica" poate deveni realitate si cu sprijinul meu.
Nela Axinte
Sunt alaturi de aceste suflete pline de iubire de peste 15 ani si le cunosc dorintele si visele. Doresc sa-i ajut sa-si indeplineasca visul de avea o masina- "Masina Magica".
Florina Albu
Doresc ca visul prietenilor mei " Masina Magica" sa devina realitate.Este o mare bucurie pentru mine sa pot contribui la acest vis frumos!

1Teodora Puiesumă fixă100
2Lorant Kotelessumă fixă100