Hospice Emanuel – Împreună adăugăm viață zilelor

Scopul final 5,000 RON 5323.4 RON
Reducerea izolării sociale și a distresului psiho-emoțional al bolnavilor de cancer și al familiilor lor. Diagnosticul de cancer în formă avansată sau al unei alte boli cu prognostic limitat are efecte devastatoare în viaţa pacientului şi a familiei sale, care depăşesc cu mult sfera fizică. Pe lângă simptomele fizice greu de controlat, viaţa acestor persoane este marcată de probleme complexe în plan psiho-emoţional şi social, suferința pacienților și a familiilor lor fiind devastatoare. Din acest motiv, Hospice Emanuel vine în întâmpinarea acestor pacienți, propunându-și să dezvolte un program de voluntariat în îngrijiri paliative, prin care să contribuie la creșterea numărului de pacienți care să beneficieze de servicii de voluntariat specializate. Cu ajutorul unor voluntari dedicați și pregătiți, echipa Hospice Emanuel poate ajunge în mai multe case, poate împlini mai multe nevoi, poate reduce suferința mai multor bolnavi. Cu ajutorul unor voluntari dedicați și pregătiți, echipa Hospice Emanuel poate ajuta mai multe familii, poate adăuga viață zilelor care le-au mai rămas de trăit. Fă-le viața mai luminoasă bolnavilor de cancer!
Creșterea numărului de pacienți care beneficiază de servicii de voluntariat; creșterea numărului de voluntari Hospice Emanuel; celebrarea unor evenimente majore din viața pacienților (ex. zile de naștere); organizarea de activități de socializare și recreere pentru pacienți; imbunătățirea calității de viața a pacientilor si a familiilor acestora.
Împreună adăugăm viață zilelor

Acest proiect nu are ambasadori

Echipe proiect:

1) Colegii de inot