Fondul Științescu

Scopul final 20,000 RON 11810 RON
Program de finanțare pentru proiecte educaționale care pot ajuta copiii și tinerii să-și dezvolte pasiunea pentru știință. Prin programul Științescu, Fundația Comunitară Oradea a finanțat în cele trei ediții 57 de proiecte creative, inovatoare, care îi încurajează pe cei pasionați de domeniul STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică) să își transmită pasiunea mai departe. Cu ajutorul unor adulți, profesori sau simpli pasionați, tineri cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani au șansa de a descoperi inovatorii din ei, conștientizând că trăim într-o lume fascinantă şi care merită descoperită. Prin activitățile de tip atelier este stimulat interesul pentru știință, care mai apoi le va deschide căile spre un nou orizont profesional, cât mai ambițios. Datorită entuziasmului și receptivității foarte mari pentru acest program din partea copiilor, părinților și inițiatorilor, în toamna acestui an dorim lansarea ediției a patra. Ajută-ne și tu să creștem viitoarea generație de inovatori!
Organizare ediția IV a Fondului Științescu
20000
Fondul Științescu Oradea 2020
20000
NA

Alex Trandafir
Îmi doresc mult ca educația S.T.E.M. să meargă mai departe și știința să fie altceva decât ceea la ce o rezumă școala românească astăzi. Am făcut parte din Științescu 3 ani la rând și am văzut cu ochii mei impactul asupra copiilor și tinerilor.
Teodora Albiter
Pentru că îmi doresc ca științele să nu mai fie predate doar cu creta pe tablă, ci descoperite de fiecare copil prin joc, experiment și activități practice.

Echipe proiect:

Acest proiect nu are echipe/înotători

1Decitex ROsumă fixă2350
2Sema Expresssumă fixă2350