Fondul de burse

Scopul final 12,000 RON 9148.95 RON
Program social de sprijin în continuarea studiilor pentru 40 de elevi proveniți din familii defavorizate. Fără acordarea spijinului potrivit, elevii pot recurge la abandonul școlar, fenomen aflat într-o creștere extrem de îngrijorătoare în România. Printre elevii din familii defavorizate se găsesc tineri capabili de performanțe, dar care au nevoie de sprijin pentru a le atinge. Fundația Comunitară Oradea dorește prin acest program să încurajeze continuarea studiilor elevilor care sunt în pericol de abandon şcolar din cauza veniturilor mici ale familiei din care fac parte. Dacă la a doua ediție am oferit 32 de burse de 1.000 lei sub formă de bunuri, pentru cea de-a treia ediție am inclus în program alți 8 copii pe care îi vom susține. Credem că acești tineri, odată ajutaţi să-și atingă întregul potenţial, pot avea un aport semnificativ la îmbunătăţirea calității vieţii comunitare. Ajută copiii defavorizați să-și continue studiile!
Sprijinirea unui număr 50 de copii proveniți din familii defavorizate.
12000
Fondul de burse 2019-2020
12000
NA

Cristina Rusu
Copiii defavorizati trebuie sustinuti sa devina adulti educati.
Trifa Roxana
Statisticile spun că 1 din 3 copii merg la culcare flămânzi, în România anului 2019. Acești copii pot ieși din cercul vicios în care se învârt familiile lor doar prin educație. Prin sprijinul acordat și prin monitorizare, ne asigurăm că ei nu abandonează școala și reușesc să fie încrezători că viitorul le poate aduce ceva mai bun.

Echipe proiect:

1) Inot USoR