Fundația Comunitară Oradea – Fondul de burse FCO

Scopul final 10,000 RON 13827.05 RON
Program social de sprijin pentru continuarea studiilor pentru 10 elevi proveniți din familii defavorizate. Fără acordarea sprijinului potrivit, elevii pot recurge la abandonul școlar, fenomen aflat într-o creștere îngrijorătoare în România. Printre elevii din familii defavorizate se găsesc tineri capabili de performanțe, dar care au nevoie de sprijin pentru a le atinge. Programele care să le ofere tinerilor sprijin sunt puține, deși datele Ministerului Fondurilor Europene semnalează că mai mult de jumătate dintre copiii români se află în risc de sărăcie sau excluziune socială. Fundația Comunitară Oradea dorește ca prin acest program să încurajeze continuarea studiilor elevilor care sunt în pericol să abandoneze școala din cauza veniturilor mici ale familiei din care fac parte. Credem că acești tineri, odată ajutaţi să-și atingă întregul potenţial, pot aduce un aport semnificativ la îmbunătăţirea calității vieţii comunitare. Ajută copiii defavorizați să-și continue studiile!
Asigurarea de îmbrăcăminte, încălțăminte și rechizite de patru ori pe an pentru 30 de copii proveniți din medii defavorizate.
Fondul de burse FCO

Ionela DEMIAN
Cred cu tărie că împreună putem face mai mult pentru acești omuleți! Comunitatea noastră are nevoie de oameni valoroși, implicați și educați. Acum am posibilitatea să să îmi fac partea, mă ajutați?
Corporactive Consulting
În fiecare zi echipa Corporactive contribuie la dezvoltarea oamenilor prin cursuri de formare profesională și personală, credem însă că pentru a-și atinge întregul potențial acești omuleți trebuie să fie sprijiniți încă de pe bancile școlii. În acest sens echipa noastră își propune să susțină educația elevilor care sunt în pericol să abandoneze școala din cauza veniturilor mici ale familiei din care fac parte.
Luminita POPA
De 7 ani de zile ajut copiii defavorizati in mod sustinut si ma bucur enorm ca Fundatia Comunitara Oradea imi da ocazia sa fac acest lucru la un nivel mai inalt si in mod organizat.
Loredana Suiugan
cred in nevoia continua de sustinere a familiilor nevoiase!
Trifa Roxana
Am decis să devin ambasador fundraiser pentru că de câțiva ani, împreună cu un grup de prieteni, sprijinim (după puteri) copii în pragul abandonului școlar. Cred că noi putem fi soluția pentru acești copii, oferindu-le speranța unui viitor cu mai multe oportunități. Fiecare copil are dreptul la educație și fiecare dintre noi avem puterea de a face fapte bune. Fii și tu eroul copiilor defavorizați și susține educația lor! :)

1Anonimsumă fixă1100
2Anonimsumă fixă100