Pyramid Learning Center – Drumul spre potențialul maxim

Scopul final 5,000 RON 30.00 RON
Achiziționarea unor materiale senzoriale utilizate în cadrul programelor de terapie pentru copiii cu tulburări de procesare senzorială. Prin acest proiect Pyramid Learning Center dorește să ofere beneficiarilor centrului acces la metode de recuperare bazate pe stimularea senzorială, care să contribuie la dezvoltarea potențialului lor maxim, pentru a ajunge cât mai aproape de normalitate. Odată ce ei învață să gestioneze toți stimulii senzoriali, de orice natură ar fi ei, acești copii sunt pregătiți pentru a învăța, a socializa, a fi parte din lumea noastră. Ajută copiii cu dizabilități să-și dobândească independența susținând terapiile acestora!
Pyramid Learning Center Oradea împreună cu o echipă de specialiști formată din psihologi, logoped, kinetoterapeut, terapeut ocupațional și bineințeles părinți, se adresează copiilor cu dizabilități și întârzieri în dezvoltare ajutându-i să facă în fiecare zi câte un mic pas în drumul lor înspre independență și, de ce nu, înspre recuperare.
Drumul spre potențialul maxim

Acest proiect nu are ambasadori

Echipe proiect:

Acest proiect nu are echipe/înotători

1Adrian Popsumă fixă10
2Titus Palutsumă fixă10