#DragdeCunoaștere

Scopul final 24,000 RON 0 RON
Organizarea unor cursuri și ateliere practice pentru persoane cu vârste cuprinse între 16 și 99 de ani care presupun investigarea unor domenii ale cunoașterii complementare profesiei. Proiectul răspunde nevoii adultului de a-și continua procesul de investigație în ceea ce privește cunoașterea naturii și a firii umane, alături de continua perfecționare profesională, pentru a deveni astfel un om mai tolerant, mai înțelept și un profesionist mai bun. Un om fericit este cel care caută să se înțeleagă pe sine și lumea în care trăiește, iar o societate în care indivizii sunt fericiți are un parcurs pozitiv. Din acest motiv este necesar să fie stimulată curiozitatea și nevoia de educație continuă, iar Asociația Noua Acropolă va organiza anul acesta 12 weekenduri cu noutăți din domenii precum: științe, medicina, istoria, filosofia, psihologia, poezia, teatrul, muzica, arta. Susține programul de învățare pe tot parcursul vieții !
NA

Acest proiect nu are ambasadori

Echipe proiect:

Acest proiect nu are echipe/înotători

Acest proiect nu are susţinători (directi)