Discover

Scopul final 10,000 RON 250 RON
Program de educaţie non-formală pentru copii cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani. Aflat la cea de-a cincea ediție, proiectul va oferi și în acest an posibilitatea elevilor bihoreni să-și dezvolte abilitățile de comunicare în limba engleză, să interacționeze cu tineri din toate colțurile lumii veniți în România special pentru a-i ajuta pe copii să devină conștienți de sine și de realităţile actuale la nivel global, să împărtășească cultura lor și să cunoască tradițiile și cultura noastră. În cadrul celor 25 de seminarii interactive asigurate de voluntarii internaționali, elevii își vor dezvolta gândirea strategică și inteligența emoțională, vor învăța să lucreze în echipă, să înțeleagă și să accepte diferențele interculturale. Sprijină elevii bihoreni să se descopere pe ei înșiși și să-și exprime opiniile într-o altă limbă!
3 luni

Paula
pentru a promova proiectul Discover
Oarga Marina
Sustin Discover
Ardelean Irina
Proiectul DISCOVER vine cu un concept nou, care completează perfect sistemul de învățământ actual din România. În cadrul acestui proiect, copii au posibilitatea de a se dezvolta pe plan personal prin interacțiunea cu diverși voluntari veniți din toate colțurile lumii. Susține și tu proiectul Discover, dacă crezi că #sepoate pentru România și pentru sistemul de învățământ.
Țeț Andreea
Pentru a susține proiectul Discover și înotătorii care ne reprezinta
Morar Isabela
Vreau să fiu ambasador fundraiser pentru proiectul Discover deoarece consider că merită tot sprijinul comunității Bihorene pentru impactul pe care îl are în societate, viețile unor copii și a unor studenți străini.
Mirela Cosma
Pentru ca sunt managerul acestui proiect.
Gligor Iulian
Na
Illei Adrian
Pentru ca AIESEC are neovie de suport
Filip Alexandru Paul
Deoarece ma aflu printre persoanele responsabile de proiectul Discover si imi doresc sa sustin acest proiect in diversele oportunitati care se ivesc
Elen Maria Todoran
Cred in educatia non-formala si in nevoia noastra de a oferi mai mult decat cursuri teoretice generatiei actuale de tineri, de aceea sustin proiectul Discover. Pe langa ca ofera tinerilor oportunitatea de a cunoaste diferiti oameni din alte tari, le ofera si ocazia de a se dezvolta si a invata mai multe despre ei insine.
Daniela
Deoarece vreau sa susțin acest proiect
Les Lucian
DA